1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Täna avati Kristiine linnaosas Räägu pargis liuväli
Täna avati Kristiine linnaosas Räägu pargis liuväli

Täna avati Kristiine linnaosas Räägu pargis liuväli

DSC_0294Kristiine linnaosas Räägu pargis (Nõmme tee 52) avati täna kell 13.00 liuväli. Liuvälja avasid Kristiine linnaosa vanem Vadim Belobrovtsev ja seitsmekordne Eesti meister iluuisutamises Elena Glebova.

„Sellel aastal on ilmataat soosinud meie linnaosa liuvälja rajamist. Oodatud on kõik lapsed, emad-isad, vanaemad-vanaisad nautima talverõõme Räägu pargi liuväljale. Eriti meeldiv oli, et liuvälja kuulutas ametlikult avatuks ja uisutamiseks kõlbulikuks meie tippuisutaja, seitsmekordne Eesti meister Elena Glebova. Pole midagi muud lisadagi kui – uisud kaasa ja uisutama!“ märkis Kristiine linnaosa vanem Vadim Belobrovtsev.

DSC_0208

Tondiraba jäähalli juhataja Glebova sõnul on Kristiine liuvälja puhul tegemist väga teretulnud initsiatiiviga. „Mida rohkem avatakse kõikjal Tallinnas erinevaid liuvälju, seda populaarsemaks muutuvad uisutamine ja iluuisutamine, selle üle võib ainult hea meel olla,“ märkis Glebova. „Kristiine liuväli on küll väike, aga harrastusspordiks sobib väga hästi, jää on ka piisavalt kvaliteetne. Samas kui ilm peaks halvemaks muutuma ning olud ei luba eriti väljas uisutada, kutsun kõik Tallinna elanikud Tondiraba jäähalli.“

Head Uudised GoodNews