1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Film
  4. Täna esilinastub uus teadussari „KOSMOS: aegruumi Odüsseia“
Täna esilinastub uus teadussari „KOSMOS: aegruumi Odüsseia“

Täna esilinastub uus teadussari „KOSMOS: aegruumi Odüsseia“

Täna esilinastub uus teadussari KOSMOS aegruumi OdüsseiaTäna esilinastub FOX, Fox Life ja National Geographic kanalil kell 18.00 uus universumit avastav telesari „KOSMOS: aegruumi Odüsseia“, mis on maailma üks suurimaid esilinastusi, kuna jõuab täna televaatajateni rahvusvaheliselt ligi 170 riigis.

Ameerika Ühendriikide presidendi Barack Obama sõnul julgustas 1980ndatel linastunud ja läbi aegade üheks kuulsamaks telesarjaks peetud ulmekirjaniku Carl Sagani dokumentaalsari „Kosmos“ suurelt unistama ja rohkem saavutama. „Uus teadussari aga innustab tänast põlvkonda suurelt mõtlema ja uusi teaduslikke avastusi tegema,“ lisas president Obama.

Barack Obama kommentaar on videona kättesaadav SIIT.

„KOSMOS: aegruumi Odüsseia“ tutvustab universumi imesid teaduslikust vaatenurgast, pakkudes skeptilist ja emotsionaalset visiooni suurejoonelisest universumist. Maailmakuulus astrofüüsik ja sarja saatejuht Neil deGrasse Tyson heidab pilgu sellele, kuidas me kosmose vallas teadmisi ammutame. Sari vaatleb maailmaid, mis meie päikese ümber tiirlevad, ja rändab läbi universumi, et näha kosmost kõige suuremas plaanis. Telesarja tutvustavat videot näete SIIT.

Uus telesari hakkab olema eetris National Geographic telekanalil esmaspäeviti kell 18.00.

Head Uudised GoodNews