1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Film
  4. Täna Forum Cinemas kinodes alanud kevade puhul kõik piletid 30% soodsamad
Täna Forum Cinemas kinodes alanud kevade puhul kõik piletid 30% soodsamad

Täna Forum Cinemas kinodes alanud kevade puhul kõik piletid 30% soodsamad

Rio 2
Rio 2

Sel kevadel pakub Forum Cinemas filmisõpradele pisut vürtsikamat lähenemist romantilisele kevadele. Teiste kassahittide seas on märtsis ja aprillis esilinastumas mitmeid dramaatilisi armastusfilme nii ajaloost kui ka kaasajast, kuid unustatud pole ka lõbusamate filmide fännid.

Alanud kevade puhul pakub Forum Cinemas kinokülastajatele soodustust. „Kutsume kõiki kinno alanud kevadet tähistama ning pakume täna kõiki kinopileteid 30% soodsamalt,“ ütles Kristjan Kongo, Forum Cinemas Baltikumi tegevjuht.

Kõigile moehuvilistele pakub elamust armastusest inspireeritud samanimeline biograafia Yves Saint Laurent’st, kelle peadpööritavat karjääri- ning armastuslugu võib kinoekraanidel näha alates 21. märtsist. Filmi peaosas on prantsuse näitleja Pierre Niney ning tema armastatu rollis Charlotte Le Bon.

27. märtsil esilinastub ajalooline draama Immigrant, mille peategelaseks on poolatar Ewa, kes põgeneb 20ndate alguses koos õega kodumaalt, et alustada paremat elu Ameerikas. Peaosas mängiv prantsuse näitlejanna Marion Cotillard on võitnud parima naisnäitleja Oscari Edith Piafi rolli eest filmis “La Vie en rose”. Meespeaosatäitjana astub üles Kuldgloobuse omanik Joaquin Phoenix.

Tulles tagasi kaasaega, 20. märtsil esilinastuv Soome mängufilm Lõvisüda räägib loo neo-nats Teppo pingelisest valikust mustanahalise pojaga armastatud naise ja oma põhimõtete vahel. Peaosa mängiv Peter Franzén on Eesti kinokülastajale tuttav Sofi Oksaneni menuromaani kinoversioonist Puhastus. Filmi lavastaja Dome Karukoski nimetati filmi Lõvisüda eest Palm Springs rahvusvahelisel filmifestivalil üheks silmapaistvamaks lavastajaks.

Veidi kergemat meelelahutust pakub sel kevadel USA komöödia Kättemaks kõrgetel kontsadel, Cameron Diaz’iga peaosas, mis toob päevavalgele armastuse pahupoole – petmise. Kolm naist, kes avastavad, et neid kõiki petab sama mees, plaanivad koos magusat kättemaksu.

Kõigi laste rõõmuks näeb alates 11. aprillist meie kinodes animatsiooni „Rio 2“, “Jääaja” tegijate loodud eksootiliste lindude Blu ja Pärli lustlikku seiklust, mis pakub veel rohkem nalja, seiklusi ja kaasahaaravaid laule kui 2011. aastal maailma vallutanud esimene film.

VAATA LÄHEMALT SIIT!

Yves Saint Laurent
Immigrant
Lõvisüda
Kättemaks kõrgetel kontsadel

Head Uudised GoodNews