1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Täna toimub Liivimaa töömess
Täna toimub Liivimaa töömess

Täna toimub Liivimaa töömess

liivimaa_toomess_banner_169x90Eesti Töötukassa Valgamaa osakonna poolt esmakordselt korraldataval messil on osalemas tööandjaid ja asutusi nii Eestist kui Lätist.

Töötukassa Valgamaa osakonna juhataja Merike Metsavase sõnul on selline mess esimene omataoline. „Kuna asume piirialal, on messi peamine eesmärk viia kokku tööandjad ja tööotsijad ning pakkuda infot töövõimalustest nii Lõuna-Eestis kui Põhja-Lätis“

Tööpakkumisi leidub väga erinevates valdkondades – meditsiinitöötajatest ja autojuhtidest metsatööliste ja õmblejateni. Esimesed tööintervjuud toimuvad juba messi käigus. Töötukassa boksis saab teha karjääritesti.

Mess algas täna kell 9 ning on avatud kuni kella 14ni. Kultuurikeskusse esimeselt korruselt leiab külastaja tööandjate ja koostööpartnerite messiboksid, keskuse teatrisaalis saab täistundidel kuulata erinevaid ettekandeid.

Koostööpartneritest osalevad messil Valga linnavalitsus, maksu- ja tolliamet, tööinspektsioon, Valgamaa Arenguagentuur, Valgamaa Rajaleidja keskus, Valgamaa Kutseõppekeskus, Läti Tööinspektsioon ning Läti Tööturuagentuur.

Messil osalemine on tasuta.

Head Uudised GoodNews