1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Täna toimub Viru Keskuses Ostlejate Pidupäev
Täna toimub Viru Keskuses Ostlejate Pidupäev

Täna toimub Viru Keskuses Ostlejate Pidupäev

Foto: Kalev Lilleorg

Juba traditsiooniks saanud kevadine ostupidu toob välja vaid selleks päevaks loodud eripakkumised ning rõõmustab külastajaid põneva meelelahutusega.

Seekordse ürituse tõmbenumbriteks on Windy Beachi esinemine Kaubamaja Naistemaailmas, Roosa Ruulib kampaania aktsioon aatriumis ja elumuutvatest otsustest pajatava raamatu esitlus Rahva Raamatus.

Ostlejate Pidupäeval on Viru Keskus tunni võrra kauem avatud, st kauplused ja teeninduskohad on avatud kella 9.00 – 22.00. Kõigist kauplustest ja teeninduskohtadest leiab sel päeval küllaga eripakkumisi ning ahvatlevaid üllatusi ning ostlejad saavad sama päeva ostutšeki alusel Viru Keskuse parkimismajas tasuta parkida.

Ostlejate Pidupäeva teevad seekord eriti põnevaks kell 18.00 ja 19.00 Kaubamaja Naistemaailmas üles astuv lummav Tuuli Rand alias elektroonilise tantsumuusika kollektiiv Windy Beach, kes esitleb oma tuliuut singlit ja video, ning kell 18.30 raamatu “15 Life-Changing Decisions” esitlus Rahva Raamatus. Raamatu autorid Rinaldo Olberg, Madis Barnabas ja Tarvo Tobbi räägivad jõulistest otsustest, mis on aidanud neil luua elu, mida armastada ja nautida täiel rinnal. Nende isiklikest kaotustest ja võitudest sündinud lugude eesmärk on inspireerida ja julgustada inimesi, kes seisavad just praegu oma elus oluliste valikute ees. Elumuutvaid lugusid saab kuulata eesti keeles.

Lisaks saab Viru Keskuse aatriumis alates kella 15.00 teha tutvust ning lasta end pildistada Roosa Ruulib kampaania sõnumite taustal. Aktsiooni on algatanud Eesti Vähiliit ning see on suunatud rinnavähi teadlikkuse tõstmisele. Hea sõnumiga kampaaniat toetavate inimeste vahel loositakse välja toredaid auhindu, mille seas ka 500 euro väärtuses Viru Keskuse kinkekaarte.

Head Uudised GoodNews