1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tänasest saab esitada kandidaate nende tunnustamiseks vabatahtlike tegevuse eest
Tänasest saab esitada kandidaate nende tunnustamiseks vabatahtlike tegevuse eest

Tänasest saab esitada kandidaate nende tunnustamiseks vabatahtlike tegevuse eest

Tänasest saab esitada kandidaate nende tunnustamiseks vabatahtlike tegevuse eestKäes on aeg vaadata enda ümber, et tänada ja esile tõsta tublisid vabatahtlikke. Seetõttu avab liikumine Kodukant kanditaatide esitamise üle-riigilisele vabatahtlike tunnustusele Märka vabatahtlikke!

Vabatahtlike tunnustusüritus toimub juba kümnendat korda ning kauniks traditsiooniks on saanud korraldada seda just rahvusvahelise vabatahtlike päeva raames detsembrikuu alguses. Vabariiklikku tunnustamisüritust korraldatakse 2005. aastast, Eesti Külaliikumine Kodukant viib projekti Märka vabatahtlikke! ellu aga alates 2013. aastast. Sel korral leiab tunnustamisüritus aset 7. detsembril Türi linnas.

10. oktoobrini saab esitada kandidaate kolmes kategoorias:

  • Vabatahtlik – tunnustame vabatahtlikke, kes panustavad järjepidevalt Eesti ühiskonna arengusse;
  • Vabatahtlike kaasaja, juhendaja – tunnustame vabaühendusi või inimesi (juhendajaid), kes järjepidevalt vabatahtlikke juhendavad , kaasavad neid tegevusse, hoiavad ja innustavad;
  • Ettevõte või asutus – tunnustame ettevõtet või avaliku sektori asutust, mis soodustab oma töötajate vabatahtlikku professionaalset tegevust vabaühendus(t)es.

Ankeedid kandidaatide esitamiseks asuvad SIIN!

Varasemaid tunnustusi näeb siin

Tunnustatavatest valmivad portreelood eesmärga innustada teisi ning kaasata uusi vabatahtlikke. Rahastamisele on õla alla pannud Siseministeerium ja Kodanikuühiskonna Sihtkapital.

Head Uudised GoodNews