1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Tänavuse Elmo preemia pälvis politseinik Kaire Konts
Tänavuse Elmo preemia pälvis politseinik Kaire Konts

Tänavuse Elmo preemia pälvis politseinik Kaire Konts

Täna andis Varjupaikade MTÜ rahvusvahelise loomakaitsepäeva puhul viiendat korda üle Elmo nime kandva preemia. Tegu on söakuse preemiaga silmapaistvale ametiisikule, kellega MTÜ-l on olnud õnn viimase aasta jooksul koostööd teha.

Seekord pälvis preemia Politsei- ja Piirivalveameti Pärnu politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juhtivuurija Kaire Konts. Pärnu kunstniku Pusa teose «Kaitsen sind kui lõvi» andis üle Pärnu loomade varjupaiga juhataja Anneli Matsi.

“Kaire Konts on alati loomade poolel», ütleb Anneli Matsi «Kui me jääme hätta, siis tema on see, kelle poole me võime pöörduda ning ta aitab nõu ja jõuga”. “Elmo preemia tuli täieliku üllatusena. See on minu ja minu meeskonna jaoks suur tunnustus ning ma olen väga tänulik, ” lisas Kaire Konts.

Varem on Elmo antud Valgamaa Veterinaarkeskuse juhatajale Urve Laidveele, Türi valla keskkonnaspetsialistile Ott Vilusaarele, Rapla politseinikele Erik Jõesaarele, Arto Durejkole ning Alar Smirnovile ning Tallinna Keskkonnaameti juhatajale Relo Ligile.

Preemia nimetus Elmo on tulnud sündmusest, mille käigus loomade varjupaiga töötajad püüdsid Valga endise vangla territooriumilt kinni hooletusse jäetud kahekümne nelja pealise koerakarja. Koer nimega Elmo paistis neist silma erakordse vapruse ja sõbralikkusega.

Head Uudised GoodNews