1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TÄNUKÕNE KIIRABILE I “Lõvid ” soovivad eesliini meedikutele kinkida puhkuse Eestimaa looduskaunis paigas
TÄNUKÕNE KIIRABILE I “Lõvid ” soovivad eesliini meedikutele kinkida puhkuse Eestimaa looduskaunis paigas

TÄNUKÕNE KIIRABILE I “Lõvid ” soovivad eesliini meedikutele kinkida puhkuse Eestimaa looduskaunis paigas

Eesti Lions Piirkond on otsustanud aidata kinkida kiirabitöötajatele kui elupäästajatele väike puhkus pärast suurt tööd koroonaviirusest tingitud eriolukorras.

Eesti Lions Piirkonna D -120 kuberner aastatel 2019-2020  Märt Viileberg pöördus organisatsioonikaaslaste poole, et kiita meie kiirabi nende pühendumise, kiiruse ja töökuse eest eriolukorras. “Austame neid, kes on kõik need päevad väljas ning aitavad viiruse levikut takistada, andes inimestele abi, vaatamata sellele, et tihtilugu ei jõua kiirabitöötajad oma perede ja lähedaste juurde, ” toonitab ta Lions klubide eestvedajatele saadetud pöördumises.

“Tänukõne kiirabile. See kampaania on sellel aastal meie suurim võimalus teha midagi, mis läheb korda paljudele  – tänada ja avaldada austust eesiliinil töötavatele meedikutele,” selgitab algataja.

“Kogutud annetuste eest kingime eriolukorras eesliini  töötanud kiirabitöötajatele midagi, millest nad on ilmselt iga päev unistanud – puhkusest mõnes Eesti looduskaunis kohas, kui ärevad ajad on stabiliseerunud. Samuti saab heategevuskampaania sotsiaalmeedia kanalites kirjutada omapoolsed tänusõnad meie kiirabitöötajatele, mille toimetame neile kõigile kohale. Täname kiirabitöötajaid nende panuse ja teenistuse eest!,” ütleb Viileberg.

 

Head Uudised GoodNews