1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. Tapa esinumber Maksim Butšenkov teeb valijatega koostöölepingu – ujula või võimust loobumine!
Tapa esinumber Maksim Butšenkov teeb valijatega koostöölepingu – ujula või võimust loobumine!

Tapa esinumber Maksim Butšenkov teeb valijatega koostöölepingu – ujula või võimust loobumine!

Keskerakonna Tapa esinumber Maksim Butšenkov on valmis tegema oma valijatega leppe, mis kohustab meest võidu korral oma lubadust täitma või astuma valitud kohtadelt tagasi.

Butšenkov oli kolm aastat Kunda Spordikompleksi juhataja, kus tal õnnestus kaasa lüüa ujula ehitusele ja käivitamisele. Oma ujulat vajab tema arvates ka Tapa. „Ma tulin poliitikasse 2009. aastal unistusega, et Tapale kunagi kerkib korralik vähemalt 25-line ujula,“ selgitas ta. Just ujula ehituse alustamine 2019. aastal on ka üks põhilubadustest, mille garandiks on Keskerakonna esinumber valmis tegema valijatega lepingu.

Butšenkov sõnas, et soovib isiklikult võtta vastutuse valijatele antud lubaduse eest ning kinnitada see ka kirjalikult. „Julgen väita, et esmakordselt Eesti poliitikas fikseerib kandidaat paberil oma lubadused, mille täitmata jätmisel ta on kohustatud loobuma kõikidest poliitilisest ametitest ja hüvitistest, mida saavutas käesoleva koostöölepingu alusel,“ tõi ta välja. Ta lisas, et esimesed lepingud on juba ka tehtud ning tagasiteed enam ei ole. „Juhul, kui saame võimule, alustatakse Tapal ujula ehitust,“ kinnitas ta.

Head Uudised GoodNews