1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tartu linn pakub tervishoiukõrgkoolis õppijaile praktikavõimalusi
Tartu linn pakub tervishoiukõrgkoolis õppijaile praktikavõimalusi

Tartu linn pakub tervishoiukõrgkoolis õppijaile praktikavõimalusi

Riho Raave

Tartu haridusosakonna juhataja Riho Raave ja Tartu Tervishoiukõrgkooli rektor Anneli Kannus allkirjastasid koostööleppe, millega Tartu linn pakub kõrgkoolis õppijaile praktikavõimalusi mitmetes koolides ja lasteaedades.

Tervishoiukõrgkoolis õeks, ämmaemandaks, tervisekaitsespetsialistiks, bioanalüütikuks ja füsioterapeudiks  õppivatele üliõpilastele ning lapsehoidjaks õppivatele õpilastele luuakse praktikavõimalused neljas koolis ja 23 lasteaias.

“Lapse arengu jälgimine on sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonna üliõpilastele oluline õpekava osa ning kõige parem on seda praktikat saada linna lasteasutustest. Teisalt saavad üliõpilased praktika käigus abiks olla õpetajatele ja kasu sellest on kindlasti mõlemapoolne,” ütles linna haridusosakonna juhataja Riho Raave.

Sõlmitud lepingu eesmärgiks on edendada sotsiaal- ja tervishoiualase õppetöö kvaliteeti ning saata tööturule parima võimaliku erialase väljaõppe saanud töötajaid. Samuti aitab see arendada omavahelist koostööd ühisprojektide ning õppe- ja infomaterjalide koostamisel ning tõsta koolide-lasteaedade töötajate, lapsevanemate ja laste terviseteadlikkust.

Head Uudised GoodNews