1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tartu pop-up festival “Tartu asub tänava lõpus” tõi Narvas kohale palju uudistajaid
Tartu pop-up festival “Tartu asub tänava lõpus” tõi Narvas kohale palju uudistajaid

Tartu pop-up festival “Tartu asub tänava lõpus” tõi Narvas kohale palju uudistajaid

Foto: Pixabay

Tartu suvekampaania esimene pop-up festival Narvas tõi kohale palju uudistajaid. Järgmistel nädalalõppudel on Tartu külas Pärnus ja Tallinnas.

Tartu tänavune suvekampaania kannab nime “Tartu asub tänava lõpus” ja selle raames korraldatakse kolmes suuremas Eesti linnas pop-up festivalid, kus tutvustatakse, mida põnevat Tartul ja Tartumaal suvekülalisele pakkuda on.

Pop-up festivalid korraldatakse kolmes suuremas Eesti linnas, kus tutvustatakse, mida põnevat Tartul ja Tartumaal suvekülalisele pakkuda on.

Narvas 2. juunil toimunud festivalipäeval loositi peaauhinnana välja puhkusepakett perele, mis peale uuendusliku ja säästliku elektrimootoriga BMW i3 autorendi sisaldas majutust Hektor Design Hosteli peretoas, pääsmeid Jääaja Keskusesse, Teadusekeskusesse AHHAA, Tartu Ülikooli muuseumisse, Tagurpidi majja ning lisaks üllatas võitjat veel Salvesti poolt välja pandud maitsev kinkekott.

Tartu-reisi võitjad Viktor ja Yana koos väikese pojaga olid auhinna üle väga õnnelikud ning said sealsamas festivalil istuda autosse ja sõita Tartusse kõike võidetut nautima. Yana sõnul jäädi Tartus käiguga väga rahule. “Reis oli super, siin veedetud aeg ja majutus olid suurepärased ja tuju on imeline.” Kuna pere kõiki võidetud pileteid realiseerida ei jõudnud, siis on kavas peagi uus Tartu-sõit ette võtta.

Festivalide jaoks valminud 10-st stendist koosnev näitus, mis tutvustab Tartu ja Tartumaa puhkamisvõimalusi, on Narvas Astri keskuses uudistamiseks üleval kuni reedeni.

Juba sellel nädalavahetusel, 9. juunil on Tartu külas Pärnus, kus Martensi väljakule saab Tartule külla tulla kella 12st kuni 15ni ja kui on loosiõnne, siis võib-olla juba ise festivali lõpus oma pere või kallimaga Tartusse sõita. 16. juunil leiab Tartu üles 12-15 Tallinnast Vabaduse väljakult.

Tartu suvekampaania raames toimuvatel festivalidel löövad kaasa mitmed Tartu vabatahtlikud ühendused, peamiselt turismisektoriga tegutsevad ettevõtted ja koostööpartnerid.

Head Uudised GoodNews