1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tartu Regiooni Energiaagentuur pakub tartlastele tasuta energiaalast nõustamist
Tartu Regiooni Energiaagentuur pakub tartlastele tasuta energiaalast nõustamist

Tartu Regiooni Energiaagentuur pakub tartlastele tasuta energiaalast nõustamist

Tartu Regiooni Energiaagentuur (TREA) pakub Tartu linna kodanikele tasuta energiaalast nõu alates kodusest energiasäästust kuni sobivate renoveerimislahendusteni.

TREA direktor Martin Kikas selgitab: „Küsimused energiasäästu ja -efektiivsuse osas on maja- ja korteriomanikele tänasel päeval väga olulised, sest energiahinnad järjest tõusevad. Kuigi viimasel ajal on esinenud vastakaid arvamusi energiasäästu meetmete rakendamise kohta, siis tegelikkuses enam ei küsita kas ja millal peaks renoveerima, vaid uuritakse, kuidas seda teha ning kust selleks raha saada. Meie nõustame tarbijaid erinevate renoveerimislahenduste ja taastuvenergia seadmete kasutuselevõtu osas ning soovi korral oleme partneriks kogu renoveerimisprotsessi vältel, et oodatud energiasääst ka tegelikkuses saavutataks.“

Tartu Regiooni Energiaagentuur on loodud Tartu Linnavalitsuse ja Tartu Teaduspargi koostöös eesmärgiga edendada säästvat energeetikat ja energiajuhtimist Lõuna-Eesti kuues maakonnas.

„Linnapoolne panus TREA tegevuse arendamisesse on ennast igati õigustanud ning oleme saanud endale energiavaldkonna teemadega tegelemiseks väga hea partneri. TREA spetsialistid on valmis andma kasulikke energiatarbimisega seonduvaid nõuandeid, mis aitaksid tartlastel kodukuludelt säästa,“ lisas Tartu abilinnapea ning TREA juhatuse esimees Raimond Tamm.

Tartu Regiooni Energiaagentuurist saab minna nõu küsima Tartu Teaduspargi esimese korruse ruumi 109, aadressil Riia 181A. Tartlastest majaomanikud ja korteriühistute esindajad on oodatud nõustamisele kolmapäeviti kl 14.00-18.00 ning neljapäeviti kl 9.00-13.00. Kõikidel teistel soovijatel palutakse konsultatsiooni aeg kokku leppida meilitsi aadressil info@trea.ee või telefonil +372 763 5374.

TREA tegevustega saab täpsemalt tutvuda veebilehel www.trea.ee. 

Head Uudised GoodNews