1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tartus toimub laupäeval suur spordimälumäng
Tartus toimub laupäeval suur spordimälumäng

Tartus toimub laupäeval suur spordimälumäng

Foto: Eesti Spordimuuseum
Foto: Eesti Spordimuuseum

1. märtsil toimub spordimuuseumis suur spordimälumäng “Tartu spordimälukas 2014”.

Meeleolukas mäng toimub spordimuuseumile omaste öömäluka reeglite järgi – ehk siis osalema on oodatud erineva suurusega võistkonnad (üksikmängijast viisikuni), vastavalt huviliste soovile. Loomulikult kaasneb sellega ka diferentseeritud punktiarvestus, kus eelis on väiksemate koosseisudega võistkondadel. Komplekti kuulub 50 mõnusat spordiküsimust klassikalistel sporditeemadel. Osalema on oodatud kõik spordihuvilised!

NB! Neile, kes soovivad, et nende esinemine läheks ühtlasi arvesse osalusena Eesti spordikilva meistrivõistlustel, kehtivad pisut nõudlikumad reeglid. EMV arvestuses läheb osalus kirja tavapärase paarismänguna (kus paarilise puudumisel võib osaleda ka üksi) ning küsimustekomplektid tulevad siin pisut vürtsikamad (vähem vihjeid, vähem pilte). Spordikilva EMV etapipunkte jagatakse krõbedamat komplekti kasutanud mälumängijate vahel, muud mängijad jäävad sellest arvestusest välja! NB! Muidugi eeldab osalemine spordisarjas ka vastava sõnumiga eelregistreerumist!

Osavõtutasu on 1 euro iga mängija kohta, parematele kuuluvad auhinnad. Mäng leiab aset Eesti Spordimuuseumis (Rüütli 15, Tartu), algusega kell 15.00. Eelregistreerumine meiliaadressil malumang@spordimuuseum.ee on alanud ning lõpeb 28. veebruaril kell 17.00.

Head Uudised GoodNews