1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TASUTA ÕIGUSABI! Õigusapteegist saab tasuta õigusabi
TASUTA ÕIGUSABI! Õigusapteegist saab tasuta õigusabi

TASUTA ÕIGUSABI! Õigusapteegist saab tasuta õigusabi

õigusabi25.veebruaril avab Mustamäe Kultuurikeskuses „Kaja“ (E. Vilde 118) uksed Eesti Juristide Liidu Õigusapteek.

Seega on linlastel taas võimalik tasuta kvalifitseeritud õigusabi saada. Õigusapteek avatakse kell 10 ning sinna on oodatud kõik abivajajad, kes soovivad saada tasuta õigusabi notaritoimingute, pärimisõiguse, perekonnaõiguse, lastele elatisraha nõuete, töölepingu seaduse, maksuõiguse, täitemenetluse, era- ja juriidiliste isikute pankrotimenetluse, kohtusse pöördumise, hagiavaldustele esitatavate nõuete, maksekäsukiirmenetluse, kohalike omavalitsuse ja riigiasutusega suhtlemise ja dokumentide vormistamise, tarbijakaitse ja sinna esitatavate kaebuste lahendamise, korteriühistu ja KÜ otsuste, maa- ja omandiküsimuste, lepingu- ning võlaõiguse alal.

Õigusabi antakse eesti ja vene keeles. Nõustamine toimub kella 10-14 ja kliente teenindatakse elavas järjekorras. Tasuta õigusabi annavad 14 vähemalt magistrikraadiga, 5 aastase õigusnõustaja staažiga õigusnõustajat.

Täiendavat informatsiooni Õigusapteegi korralduse, nõustajate spetsialiteedi ja võimaluste kohta leiate Eesti Juristide Liidu kodulehelt aadressil www.juristideliit.ee, saate küsida telefonil 6313002 või tutvuge informatsiooniga EJL Facebooki leheküljel.

Head Uudised GoodNews