1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Tervishoiu kõrgkool kutsub perepäevale
Tervishoiu kõrgkool kutsub perepäevale

Tervishoiu kõrgkool kutsub perepäevale

Laupäeval, 26. jaanuaril toimub Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis huvilistele perepäev.

“Esmakordselt oleme elanikkonnale avatud ning igale vanuserühmale leidub kas tegemist, kuulamist või vaatamist. Tallinna Tervishoiu Kõrgkool on oma valdkonnas tervisehariduse kompetentsikeskus, mistõttu on üks meie ülesanne elanikkonnale teadmiste kättesaadavaks tegemine,” ütles kõrgkooli rektor Ülle Ernits.

Perepäeva sisustavad kõrgkoolis erinevad tervishoiuteemalised loengud, töötoad ja mängud. Päeva jooksul saab õppida, missugune on õige kätehügieen ja harjutada mannekeenil elustamist. Loengutes räägitakse tervislikust toitumisest ja taimetoidust, lihasööjabakterist, vere kaudu levivatest viirushaigustest, sünnitusjärgsest ajast ja imetamisest.

Lapsed on oodatud aatriumi mängupesadesse, kus saab lisaks värvimisele ja meisterdamisele osaleda keeletöötoas ja õppida, mida teha palaviku või verejooksu korral. Lisaks saab mõõta oma tervisenäitajaid, tutvuda raamatunäitusega, vaadata toitumisfilme ja osaleda sportlikel mängudel. Avatud on kõrgkooli kohvik ja taimseid valikuid pakub kohvik Vigri. Lapsi lõbustab kõrgkooli maskott Urr.

Head Uudised GoodNews