1. Avaleht
  2. Intervjuu
  3. Tippmodelli saate võitja Sandra Ude: See kogemus oli lihtsalt meeletu!
Tippmodelli saate võitja Sandra Ude: See kogemus oli lihtsalt meeletu!

Tippmodelli saate võitja Sandra Ude: See kogemus oli lihtsalt meeletu!

Sandra UdeSeekordse tippmodelli tiitli võitis Sandra Ude, kes alguses ei olnud oma võidus üldse kindel. Tänu saate võidule on tal avanenud uksed tõelisesse modellimaailma.

Loe värskes intervjuus Sandraga, kes olid tema suurimaks konkurendiks ning kuidas Sandrale meeldib vabal ajal riietuda.

Miks otsustasid saates osaleda? Kas osalemine oli sinu enda otsus?

Mulle kirjutati saate meeskkonnast, et eelmisel aastal jäin joone alla ning nüüd pakutakse uut võimalust. Rääkisin sellest oma emale ja ta soovitas mul proovida, sest ega midagi kaotada ju ei ole. Nii sattusin teist aastat saatesse ning suure üllatusena väljusin sel korral võitjana.

Millised olid su ootused sellel aastal konkursil osaledes?

Alguses ma lootsin, et ei lange esimeste seas välja ja mida aeg edasi, seda enam uskusin, et võin reaalselt võita.

Keda pidasid oma suurimaks konkurendiks saate ajal?

Üks suurimaid konkurente oli Kristine oma ülimalt suure tahtejõuga ning heade piltidega. Ta oli tüdruk, kes sai kõige enam parimaid pilte ja kelle tahtejõud oli lihtsalt meeletu. Tema temperament on samuti  lihtsalt imetlusväärne.

Samuti oli ka Monika väga suur konkurent juba saate alguses, kuna ta on juba olemuselt täielik kõrgmoemodell ning oli ka läbi saate kõigi favoriit.

Nimeta mõned huvitavamad tööd, mis on sulle tulnud peale saadet.

Usun, et natukene vara on veel välja tuua töid, mis on tulnud tänu saatele, sest saate lõppemisest on veel vähe aega möödas. Kindlasti on kõige huvitavamad tööd veel ees!

Kes on sinu lemmik disainer või stilist Eestis?

Kindlasti on üks mu lemmikuim ning säravaim disainer Liisi Eesmaa. Tema looming on tõeliselt kaunis. Eesti noortest moeloojatest on mu lemmik Kirke Talu ning samuti imetlen Taavi Turgi hullumeelseid kollektsioone ning julget loomingut.

Kas sa tegelesid ka enne saadet modellindusega?

Modellindusega tegelesin ainult nii palju, et käisin erinevatel koolinoorte moeetendustel modelliks. Üritasin ka aastaid erinevatesse agentuuridesse saada, kuid kahjuks ei olnud ma ühegi jaoks sobiv.

Kas oled hetkel mõne agentuuri modellide nimekirjas?

Ei ole, kuna saate võiduga saan aastase lepingu Rootsi modelliagentuuriga Elite Model Management ning ootan lepingu allkirjastamist.

Kas ja kuidas muutis saates osalemine sinu elu?

Saates osalemine on toonud mulle palju uusi pakkumisi. Tänu sellele on paljud uksed minu ees lahti ning mul on tohutu kogemus seljataga. See kogemus muutis mind isiksusena palju tugemaks. See kogemus oli lihtsalt meeletu!

Kui sa ei oleks modell, siis milline oleks eelistuselt sinu teine amet?

Kui ma ei oleks modell, tahaksin ma tegeleda disaini või stilistikaga.

Kuidas riietud vabal ajal?

Vabal ajal riietun mugavalt ja lihtsalt, beanie peas ja conversed jalas. Kui peole lähen või kuskile üritusele, siis meeldib mulle väga kanda ülipidulikku riietust ning ennast üles lüüa.

Usutles Mattis Meekler

Toimetas
Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews