1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tondiraba jäähall kutsub suve uiskudel veetma
Tondiraba jäähall kutsub suve uiskudel veetma

Tondiraba jäähall kutsub suve uiskudel veetma

JäähallSelle suve hitiks ja aktiivse inimese meelistegevuseks tõotab kujuneda uisutamine. Alates tänasest kuni 31.juulini korraldab Tondiraba jäähall koostöös Eesti Olümpiakomitee, Eesti Maaomavalitsuste Liidu, Eesti Lasterikaste Perede Liidu ja Tallinna linnaga rahvatervist ning uisusporti edendava kampaania “SUVEKS UISUD ALLA!”.

Täiskasvanute soodushinnaga tunnipilet maksab 4 EUR ja uisulaenutus 2 EUR. Lastele ja noortele vanuses kuni 18 a. maksab tunnipilet 2 EUR ja uisulaenutus 1 EUR. Lasterikastele peredele on uisulaenutus tasuta.

Sooduspileti ettenäitamisel saab Lasnamäe McDonaldsist (aadressil Mahtra tn 29) tasuta piruka ja kohvi. Tondiraba kohvikus pileti ettenäitamisel soodushinnaga erimenüü.

Kõigil, kes perioodil 1.juuni – 31.juuli Tondiraba jäähallis uisutavad, on võimalus osaleda kahe paari uiskude loosimises. Loosimises osalemiseks tuleb Eestimaa Liigub Facebooki kogukonna seinale postitada foto enda uisutamisest Tondiraba jäähallis. Kampaania täpsemate tingimustega tutvu Eestimaa Liigub Facebookis.

Auhinnad antakse üle Spordinädal 2015 raames. Lisainfot spordinädala kohta saab lugeda SIIT.

Aasta betoonehitiseks valitud modernses Tondiraba jäähallis on multifunktsionaalne 5840 istekohaga peaareen, kaks suurt jääväljakut ja jääkeegliväljak. Peaareeni on võimalik kasutada iluuisutamise, jäähoki, võrkpalli, käsipalli, iluvõimlemise ja teiste spordialade võistlusteks ning kontsertide, lavastuste, konverentside jm. ürituste läbiviimiseks.

Erivajadustega külastajatele on tagatud ligipääs lifti ja laiade koridoridega igale korrusele.

Jäähalli ümber on valgustatud parkla 500-le autole. Parkimine parklas on tasuta. Tallinna linna ühistranspordiga tulles peatuvad bussid 19, 44, 51 ja 65 Virbi peatuses.

Vaba jää ajad on nähtavad Tondiraba jäähalli kodulehel.

Head Uudised GoodNews