1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. KUMA RAADIO TRADITSIOONILINE JAANIKARAOKE VÄÄRIB TUNNUSTUST! Jaanikaraoke võitis nelja põlvkonna pereansambel
KUMA RAADIO TRADITSIOONILINE JAANIKARAOKE VÄÄRIB TUNNUSTUST! Jaanikaraoke võitis nelja põlvkonna pereansambel

KUMA RAADIO TRADITSIOONILINE JAANIKARAOKE VÄÄRIB TUNNUSTUST! Jaanikaraoke võitis nelja põlvkonna pereansambel

Jaanikaraoke võitis nelja põlvkonna pereansambelSelle aasta Kuma raadio Jaanikaraoke võit läks 15-liikmelisele pereansamblile, milles esindatud neli põlvkonda.

Seekord tuli traditsioonilisel Jaanikaraokel esitada laulu “Kauges külas”. Telefoni teel lauljatest polnud ka seekord puudust, lisaks sõitis Kuma raadio ringi jaanituledel ning lähetas ka seal improviseeritud kooride-ansamblite esitusi eetrisse.

Stuudios olid seekord koerulased – juba mitmendat aastat lauluvõistlust juhtuv tippsportlane-poliitik-meelelahutaja Pavo Raudsepp ja noor Skrässi saatejuht Hannes Linno, kellele see oli esimene päris-saate kogemus. Mehed ületasid mängleva kergusega põlvkondadevahelise barjääri ning tegid mõnusa jaaniõhtu ka neile raadiokuulajatele, kes ise lauluvõistluses osaleda ei julgenud.

Ka seekord otsustati võitja telefonihääletuse teel ning minimaalse paremuse Ojaotsa talu ees sai pildil nähtav seltskond nime all Paidekad. Võitjad lahkusid Kumast hunniku auhindadega, lisaks loositi kõigi lauljate vahel hulk pileteid suve parimatele kontsertidele Alphaville’ist Weekend festivalini.

Vaata pilte SIIT!

KUULA LAULU!

Vaata esinejate videoid:

VÕHMA
IMAVERE
HERMANI
PAIDE
VÕITJATE VÕIDULAUL STUUDIOS

Allikas: Kuma.fm 

Head Uudised GoodNews