1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. TUNNUSTAGEM HÄID INIMESI! Viljandlanna Malle Vahtra tunnustab kaitseväelast Viksi abikäe ulatamise eest
TUNNUSTAGEM HÄID INIMESI! Viljandlanna Malle Vahtra tunnustab kaitseväelast Viksi abikäe ulatamise eest

TUNNUSTAGEM HÄID INIMESI! Viljandlanna Malle Vahtra tunnustab kaitseväelast Viksi abikäe ulatamise eest

malle-vahtra
Malle Vahtra: need, kes ei usu ingleid, pidage silmas, et nad ei ilmugi alati tiibade lehvides ja valges rüüs

Me oleme kiirustava elu, raskuste, rahulolematuse tunde ja energeetilise tühjusega juba nii harjunud, et inimlikkus, vastutulelikkus ja heasoovlikkus on nagu ootamatu löök, mis murendab enda ümber loodud kaitsekihi kõige halva vastu. Siis märkame, et meie ümber on palju häid inimesi, kes ulatavad abikäe just siis, kui meil seda väga vaja on. Vahendame teile loo, mille postitas Facebooki tänulik viljandlanna Malle Vahtra.

“11.11 pidi olema maagiline päev. Oligi!” kirjutab naine. “Väljusin pisut enne sulgemist Männimäe Selverist. Autosid parklas polnud, oli ainult üks punane auto minu auto kõrval ja punase auto kõrval kaitseväelase vormis noormees, nimega Viks (lugesin selle nime tema rinnasildilt). Ja see noormees ütles, et me ootasime teid, et öelda: teie auto tagumine rehv on täiesti tühi. Minu jaoks oli see päris ehmatav, kuna rehvi vahetamisega ma ilmselt hakkama ei saa. Siis väljus autost veel kolm noormeest ja kaitseväelane küsis, kas ma tahaksin, et nad mind aitaksid. Ma vastasin, et ei söanda seda tõesti paluda. Sõdurivormis noormees ütles, et ta peab minu abistamist enda kohuseks juba seetõttu, et kannab kaitseväelase vormi! Ja nad vahetasid minu rehvi 10 minutiga! Need, kes ei usu ingleid, pidage silmas, et nad ei ilmugi alati tiibade lehvides ja valges rüüs. Mõnikord kannavad nad kaitseväelase vormi ja neil on veel kaasas kolm päris tavalise noormehe välimusega abiinglit. Olge te tänatud abi eest! Olen õnnelik, et inglid ongi olemas! Meie ümber on niipalju headust ja abivalmidust!”

Malle Vahtra sõnul on ta maailma näinud väga mitme tahu pealt ja läbi erinevate inimeste, kuid vastutulelikud inimesed suudavad ikka ja jälle üllatada. “Kaitseväelane Viks ja temaga kaasas olnud noormehed on väärt avalikku tunnustamist, sest me räägime ju ainult nendest noortest, kes teevad seda, mida me neilt üldse ei oota…räägime head ka!” arvab ta.

Monika Kuzmina, Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews