1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Tunnustatakse noori, noorsootöötajaid ja ettevõtteid
Tunnustatakse noori, noorsootöötajaid ja ettevõtteid

Tunnustatakse noori, noorsootöötajaid ja ettevõtteid

Tunnustatakse noori, noorsootöötajaid ja ettevõtteidTallinna Spordi- ja Noorsooamet kuulutab välja noorte tunnustusauhindade konkursi „Suured teod“, „Aasta noorsootöötaja“ ja „Tallinna laste- ja noortesõbralik ettevõte“.

„Suured teod“ konkurss toimub käesoleval aastal juba kümnendat korda. Konkursile on oodatud nominatsioone esitama nii märkimisväärsete tegude läbiviijad ise, kes on viimasel aastal noorte heaks midagi suurt korda saatnud kui ka tähelepanelikud linnaelanikud.

Tunnustust jagatakse kahes kategoorias: “Suured teod Tallinna noortele” ning “Tallinna noorte suured teod”. Konkursi eesmärgiks on esile tõsta neid tegusid, mis on olnud käesoleval aastal tähelepanuväärsed ja olulised Tallinna noortele ning aidanud kaasa Tallinna noorsootöö edendamisele. Lisaks antakse välja Tallinna aasta noorsootöötaja tiitel ja eriauhind „laste- ja noortesõbralik tegu“.

Esmakordselt korraldab spordi- ja noorsooamet sel aastal laste- ja noortesõbraliku ettevõtte konkursi, mille eesmärgiks on tunnustada Tallinna ettevõtteid ning tõsta esile nende laste- ja noortesõbralikke väärtusi ja tegevusi.

Nominentide esitamiseks tuleb täita Tallinna kodulehel (www.tallinn.ee/suuredteod) olev ankeet.

Valiku nominentide osas teeb ja tunnustusauhindade saajad otsustab Tallinna linna noortenõukogu. Laste- ja noortesõbraliku teo ja laste- ja noortesõbraliku ettevõtte saaja otsustab laste- ja noortesõbraliku linna komisjon. Aasta noorsootöötaja valib Tallinna Spordi- ja Noorsooameti poolt selleks kokku kutsutud ekspertidest koosnev žürii.

Tunnustusauhindade saajad avalikustatakse detsembris toimuval pidulikul auhinnagalal. Nominente tunnustusauhindade konkursile saab esitada 15. novembrini 2014.

Suured Teod

Head Uudised GoodNews