1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TUNNUSTUS I Mainekal IT World 2020 auhindade jagamisel võttis esikoha Eesti edulugu
TUNNUSTUS I Mainekal IT World 2020 auhindade jagamisel võttis esikoha Eesti edulugu

TUNNUSTUS I Mainekal IT World 2020 auhindade jagamisel võttis esikoha Eesti edulugu

Eesti teadvelolekurakendus Synctuition võttis ülemaailmsel IT World 2020 auhindade jagamisel terviseteenuste esikoha. IT auhindadega tunnustatakse kõige tähelepanuväärsemaid tehnoloogiaid, innovaatoreid ja ettevõtteid IT sektoris ning Synctuition tuli oma kategoorias võitjaks sadade teiste tervisetoodete ja –teenuste seast.

„Synctuitioni eesmärk on alati olnud parandada ja arendada inimeste vaimset tervist. Viimase poolaasta turbulentsetes oludes on ka ühiskonna vaimne tervis suurema surve all kui kunagi varem, sest elame pidevas teadmatuses, mida võimendab negatiivne uudisvoog,“ ütles Synctuitioni kaasasutaja Allan Eesmaa. Eesmaa sõnul on pandeemia ja eneseisolatsioon pannud inimesed proovima erinevaid võimalusi stressi maandamiseks ning paljude igapäevaseks lemmikuks on kujunenud just Eestis arendatud stressileevendusrakendus.

Käesolev aasta on olnud alustava Eesti idu kasvu seisukohast tormiline, sest lisaks maineka auhinna võitmisele tõusis omakapitalil loodud rakendus konkureerivate miljardihiidude ees USA kolme enim allalaaditud meditatsioonirakenduse hulka ning värske statistika põhjal on sellel võrreldes põhiliste konkurentidega ka rohkem igapäevaseid reaalseid kasutajaid.

Synctuition aitab 3D helirännakute abil maandada stressitaset, tõsta keskendumisvõimet ning parandada unekvaliteeti. Tehnoloogiline lahendus on väljaarendatud koostöös neuroloogide, helitehnikute, meditatsiooniekspertide ja psühholoogidega.

Head Uudised GoodNews