1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TUNNUSTUS! Maavanem tunnustas Rakvere linnavalitsust siseturvalisuse vabatahtlike toetamise eest
TUNNUSTUS! Maavanem tunnustas Rakvere linnavalitsust siseturvalisuse vabatahtlike toetamise eest

TUNNUSTUS! Maavanem tunnustas Rakvere linnavalitsust siseturvalisuse vabatahtlike toetamise eest

Maavanem andis üle siseturvalisuse vabatahtlike toetamise eest klaastaiese ja tänukirja Foto Kristel Kitsing.
Maavanem andis üle siseturvalisuse vabatahtlike toetamise eest klaastaiese ja tänukirja
Foto Kristel Kitsing

Eile tunnustas Lääne-Viru maavanem Marko Torm Rakvere linnavalitsust, andes siseminister Hanno Pevkuri nimel linnapeale ja linnavolikogu esimehele üle siseturvalisuse vabatahtlike toetamise eest klaastaiese ja tänukirja.

Möödunud aastal erakordse panusega silma paistnud Rakvere linnavalitsus andis 2014. aasta suvel Ida prefektuuri Rakvere politseijaoskonnale üle kaks uut Scott jalgratast, millega politseinikud ja abipolitseinikud saavad suveperioodil patrullimas käia ning tagada linnas avalikku korda. Lisaks eeltoodule on Rakvere Linnavalitsus toetanud aastaid abipolitseilist tegevust, ostes helkurveste ning muud majaminevat varustust.

“Teeb rõõmu, et omal ajal algatatud rattapatrullide toetamine on Rakveres hästi toiminud juba aastaid. Vabatahtlikkuse alusel tööl olevad abipolitseinikud panustavad oma töö ja pere kõrvalt avaliku korra tagamisse ja ennetustöösse. Just viimast pean eeskätt noorte puhul väga oluliseks. Loodan, et Rakvere linn täidab maakonnakeskusele vääriliselt ka edaspidi selles vallas ühte liidripositsiooni. Turvatunde teke on meie kõigi ühise pingutuse tulemus,” sõnas Lääne-Viru maavanem Marko Torm.

Siseturvalisuse vabatahtlike toetamise eest 2014. aastal pälvisid siseministri tunnustuse veel ka Orava Vallavalitsus, OÜ FriPuit, Raplamaa Partnerluskogu, Kehtna Vallavalitsus, AS Nordic Lumber, AS Reiden, Viimsi Vallavalitsus, Tartu Linnavalitsus ja Miny Many OÜ (Kodused Toidud).

Head Uudised GoodNews