1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. TUNNUSTUS TUBLIDELE! Tartu medalid pälvisid ettevõtja ning kultuuri- ja haridustegelased
TUNNUSTUS TUBLIDELE! Tartu medalid pälvisid ettevõtja ning kultuuri- ja haridustegelased

TUNNUSTUS TUBLIDELE! Tartu medalid pälvisid ettevõtja ning kultuuri- ja haridustegelased

Olga Einasto
Fotol: Olga Einasto

Tartu linnavalitsus otsustas anda Tartu linna päeval, 29. juunil üle järjekordsed Tartu medalid, mille seekord pälvivad Olga Einasto, Ülle Kuusik, Toomas Lepp, Jaanus Rooba ja Ilona Smukina.

Medalid antakse üle 29. juunil kell 12 Raekojas toimuval tseremoonial, kus samuti austatakse konkursi “Kaunis Eesti kodu” võitjaid.

Ilona Smukina on Tartu Ülikooli raamatukogu turundusjuht, arvukate teaduskonverentside korraldaja, näituste kuraator ning Prima Vista kirjandusfestivali korraldustoimkonna liige.

Olga Einasto on Tartu Ülikooli raamatukogu teenindusosakonna juhataja, teenekas raamatukogutöötaja ja giid, Tartu teeninduskultuuri, kirjanduselu ja vene kultuuri edendaja, Prima Vista kirjandusfestivali korraldustoimkonna liige.

Ülle Kuusik on eripedagoog, Tartu Hariduse Tugiteenuste Keskuse logopeed, pikaajaline lasteaiajuht ning hinnatud õppenõustaja.

Toomas Lepp on Tartu ettevõtja, OÜ Tarmetec juht, kes on arendanud 1997. aastal Tartu Teaduspargist võrsunud firmast tööandja enam kui 240 inimesele, samuti aktiivne osaleja aruteludes linna arengu teemal.

Jaanus Rooba on Tartu Maarja kooli direktor, vaimupuuetega laste arengukeskkonna arendaja ning hinnatud haridusjuht.

Head Uudised GoodNews