1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TURVATÖÖTAJATE TÄHELEPANELIKKUS! G4S turvatöötajad tabasid autoroolist järjekordse roolijoodiku
TURVATÖÖTAJATE TÄHELEPANELIKKUS! G4S turvatöötajad tabasid autoroolist järjekordse roolijoodiku

TURVATÖÖTAJATE TÄHELEPANELIKKUS! G4S turvatöötajad tabasid autoroolist järjekordse roolijoodiku

g4s313. veebruari varahommikul tabasid G4S turvatöötajad Tallinnas Õismäel järjekordse roolijoodiku, kes silmnähtavas alkoholijoobes rooli taha isutus. Turvatöötajate tähelepanelikkus ja asjatundlik tegutsemine aitas kaasliiklejatele ohtliku mehe kiirelt kinni püüda.

Kella viie ajal hommikul märkasid G4S turvatöötajad Õismäe teel, kuidas ühest baarist tuikus välja mees ja istus Renault Kangoo rooli. Kõrvalistmel ootas teda samuti purjus meeskodanik. Hetke pärast hakkas auto liikuma, turvatöötajad teavitasid kohe politseid, jooksid patrullautosse ja asusid roolijoodikut jälitama.
Purjus juht sõitis üle kõnniteede ja vastu ajutist liiklusmärki, lõhkudes ära auto velje ja esiosa. See aga autot ei peatanud ja juht jätkas liikumist, G4S patrullauto neid jälitamas. Pärast paari kilomeetri pikkust sõitu ja jälitamist otsustas roolijoodik lõpuks peatuda.

Turvatöötajad läksid kiirelt purjus juhi juurde, kes käitus rahumeelselt ja vastupanu ei osutanud. Purjus mees anti üle politseile, kes mõõtis tal kohapeal alkoholijoobe, mis oli enam kui 1,5 promilli. Selline joove on käsitletav kuriteona ja purjus peaga rooli istunud mehe suhtes algatati kriminaalmenetlus.

Head Uudised GoodNews