1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. TV3 VIDEO! Tunnusta täiega! „Seitsmeste uhkus 2018“ kutsub tublidest inimestest teada andma!
TV3 VIDEO! Tunnusta täiega! „Seitsmeste uhkus 2018“ kutsub tublidest inimestest teada andma!

TV3 VIDEO! Tunnusta täiega! „Seitsmeste uhkus 2018“ kutsub tublidest inimestest teada andma!

TV3 „Seitsmeste“ ja Inbanki eestvedamisel toimub ka sel aastal tänuüritus „Seitsmeste uhkus“, et tunnustada lihtsaid inimesi, kes on rahva poolt eriliste tegude eest eeskujuks seatud. Vihjeid tublide inimeste kohta oodatakse kuni 25. novembrini.

„Seitsmesed“ ja Inbank kutsuvad teada andma kaasmaalastest, kes on eriliste ettevõtmiste, positiivse ellusuhtumise või vaprate tegude poolest teistelegi eeskujuks ning väärt Seitsmeste uhkuse tiitlit.

„Eesti juubeliaastal on eriline rõõm meie väikese riigi tõelist uhkust ehk lihtsaid inimesi tänada. Ootame vihjeid kõigi kohta, kelletöökus, silmasära, soe süda ja erilised teod teisigi inspireerida võiks,“ märkis „Seitsmeste“ produtsent Annely Adermann.

Inbank Eesti tegevjuht Margus Kastein julgustab samuti tänu väärivatest inimestest teada andma: „Soovime luua igapäevaellu natuke rohkem positiivset fooni. Eestis on palju tublisid ja toredaid inimesi, kelle tegevust tasub märgata ja tunnustada. Eriti väärivad tunnustust muidugi need inimesed, kes oma tegevuse ja ellusuhtumisega innustavad teisigi,“ märkis ta,

Mullu esitatud kandidaatide seast pälvisid Seitsmeste uhkuse-tiitli Pärnu naiste tugikeskuse juht Margo Orupõld, liikumispuudega inimeste eestkõneleja Jüri Lehtmets, heategevusliku maalimisprojekti algatajad Marianne Tamm, Annabell Sarapuu ja Maarja-Liis Uri, Hiiumaa külasäde Maire Põldma, noored elupäästjad Sander Aavik, Kaspar Parksepp ja Henry-Magnus Roks, doonoripaar Külli ja Kalev Erk ning terve seltskond ärksaid noori, kes korraldasid Vabaduse väljakul ärajäämisele määratud tantsupeo.

Seitsmeste uhkus 2017

„Seitsmeste uhkuseks“ esitatud kandidaatide seast valitakse välja seitse inimest, kelle tegemised on eeskujuks ja inspiratsiooniks kõigile. Neid tutvustatakse „Seitsmeste“ saadetes ning tunnustatakse pidulikul vastuvõtul „Seitsmeste uhkuse“ tiitliga.

Vihjeid tublide inimeste kohta oodatakse kuni 25. novembrini uudised.ee lehele uudised.tv3.ee/seitsmeste-uhkus/, meili teel:uudised@tv3.ee või postiaadressile: TV3, Peterburi tee 81, 11415, Tallinn.

Head Uudised GoodNews