1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. Urmas Sõõrumaa osaleb miljööalade olulisuse teemalisel poliitdebatil
Urmas Sõõrumaa osaleb miljööalade olulisuse teemalisel poliitdebatil

Urmas Sõõrumaa osaleb miljööalade olulisuse teemalisel poliitdebatil

Sel nädalavahetusel toimub Balti jaamas kultuuri ja keskkonna kohtumispunkt Ökomäss, kus miljööalade kasutamise teemalisel poliitdebatil on lubanud osaleda Urmas Sõõrumaa.

Laupäeval kell 13 toimub miljööalade olulisus, kaitsmise ja kasutamise teemaline debatt, milles osalevad lisaks Sõõrumaale ka Triin Nigul (Vaba Tallinna Kodanik), Jevgeni Kristafovitš (Metroolinn), Züleyxa Izmailova (Rohelised), Juhan Kangilaski (Reformierakond) ning Hillar Viks (Meie Tallinn). Debatti juhib Ülo Vihma. Debatt toimub Balti jaama ootepaviljonis 23. septembril kell 13-15 ning on kõigile huvilistele tasuta, nagu ka ülejäänud päeval toimuvad Ökomässu sündmused.

Tänavune Ökomäss kannab alapealkirja “Orgaaniline linn” ning keskendub linnaga seotud probleemkohtadele nagu keskkonnareostuse vähendamine, ajalooliselt väärtusliku keskkonna säilitamine ja loomingulise iseehitamise traditsiooni arendamine.

Ökomäss sai alguse 2011. aastal vajadusest tutvustada keskkonnateadliku ehitamise eripära levitamaks restaureerimise ja ökoehituse teadmisi ning arendamaks vastavaid oskuseid. Festival sünnib Säästva Renoveerimise Infokeskus eestvedamisel koostöös Eesti Vabaõhumuuseumi, Tallinna Energiaagentuuri, Muinsuskaitseameti, Lahemaa Rahvuspargi ja Eesti Muinsuskaitse Seltsiga. Festivali toetab KIK Keskkonnateadlikkuse programm ja Tallinna Keskkonnaamet.

Lisainfot leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews