1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. UUED SUUNAD! Eesti Arengufond kutsub osalema start-up’ide suvelaagris
UUED SUUNAD! Eesti Arengufond kutsub osalema start-up’ide suvelaagris

UUED SUUNAD! Eesti Arengufond kutsub osalema start-up’ide suvelaagris

ÄriTänavu neljandat korda toimuv suvekool SummerCamp4Startups keskendub inimestele, kel on alles idee oma start up’iga tegutsema hakata.

Olulist rolli mängib ka juba kogenud ja tegutsevate ning alles alustavate ettevõtjate omavaheline kogemuste vahetamine ning võrgustumine.

Oma kogemusi tulevastele ettevõtjatele jagavad teiste hulgas Martin Henk (Pipedrive), Alari Aho (Toggl), Ott Jalakas (Lingvist), Viktoria Ruubel (AS Eesti Telekom, Vunk) ning Margus Uudam (EstVCA, Ambient Sound Investment).

Lisaks tuntud esinejatele tutvustatakse suvekoolis ka tänavu suvel Startup Estonia Student VC programmis tudengite poolt loodud ettevõtteid.

Arengufondis Startup Estonia programmi eest vedava Mari Vavulski sõnul on Eestis start-up-ettevõtluse arengu kitsaskoht täna ettevõtlusega alustamisel sobiva tiimi kokkupanekul ning kliendi vajadusest arusaamisel.

“Oleme analüüsinud Eesti ettevõtluskeskkonda ning saanud aru, et kõige olulisem on panustada sellesse, et potentsiaalsed ettevõtjad oma ideest ettevõtte looksid,” sõnas Vavulski.

”Kitsaskoht on täna selles, et ei suudeta leida õigeid inimesi meeskonda ning kliendi vajadus ja sellest tulenev ärimudeli fookuse muutmine jäävad tihtipeale tahaplaanile,” lisas Vavulski.

Suvekool toimub 18.-19. augustil Toosikannu puhkekeskuses Raplamaal.
Registreerimine ja lisainfo SIIN!

Head Uudised GoodNews