1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. VAATA VIDEOT! India meditatsiooni terapeut Sindhu Prem avab ukse iseenda juurde
VAATA VIDEOT! India meditatsiooni terapeut Sindhu Prem avab ukse iseenda juurde

VAATA VIDEOT! India meditatsiooni terapeut Sindhu Prem avab ukse iseenda juurde

SuvemiksEsmaspäevases Tallinna TV saates Suvemiks olid saatejuht Revo Raudjärve vestluskaaslasteks India meditatsiooni terapeut Sindhu Prem ning meie Taeva ja Maa keskuse looja Moonika Silves. Esmaspäeval toimus keskuses ka kursus “Teekond hirmust armastuseni”, kus fookuses on meditatsioon ja teraapia kui sild selleni.

Kolme aasta eest Veet Mano kutsel esimest korda Eestis käinud Sindhu Prem selgitab, et meditatsioon on viis enese leidmiseks ja võimalus minna oma juurte juurde, saada teada, kes sa oled. Moonika Silves lisab, et sel moel jõutakse inimese alateadvusesse, mida me enda teada ei kasuta, kuid kust tuleb infot, mis aitab leida sidet iseendaga.

IMG_0353

“Räägitakse, et eestlased ei avane, aga kursusel ma nägin, kuidas nad avanesid, muutusid ja läksid õnnelikult koju, see oli imeline,” räägib ta. Ka Sindhu Prem jutustab, et elust ja raskustest tüdinenud inimesed tulevad tema juurde lootusega, ning leiavad sealt ukse enda juurde. Monika sõnul laiendab Taeva ja Maa keskus oma tegevust, Eestisse tuuakse aina uusi terapeute, sest meil endil on neid veel vähe.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews