1. Avaleht
  2. Intervjuu
  3. VAATA VIDEOT! TTV saates Suvemiks: Tähelepanu vormikad naised! Appi tõttab Zizzi!
VAATA VIDEOT! TTV saates Suvemiks: Tähelepanu vormikad naised! Appi tõttab Zizzi!

VAATA VIDEOT! TTV saates Suvemiks: Tähelepanu vormikad naised! Appi tõttab Zizzi!

Kadri VahtraRõivakaupluse Zizzi kontseptsioon on pühendatud kaunitele vormikatele naistele, kes soovivad isikupäraselt riietuda. Zizzi moeloojad on kujundanud spetsiaalselt kurvikale figuurile sobivad rõivad, mis järgivad hetke moetrende, -värve ja -materjale, kuid esindavad siiski äratuntavalt Zizzi stiili. Kauplus on kõigis Skandinaavia riikides levinud moerõivaste kaubandusketi Zizzi ainus pood Eestis.

Pole ju saladus, et rõivakauplustes on üldjuhul müügil väikesed rõivanumbrid. Põhiliselt on need suuruses 36-38 jakid, seelikud, pluusid jm, kuid väga paljud keskeas ja üle selle inimesed vajavad tihtilugu suuremaid numbreid. Seetõttu oleme palunud stuudiosse kaupluse Zizzi klienditeenindaja Kadri Vahtra, et rääkida nende kaupluse poolt pakutavast rõivavalikust.

Kadri, kui palju on neid kliente, kes pöörduvad murega, et neil ei ole noortepärast kleiti, seelikut või pluusi vaja ja pole ka nendega midagi peale hakata ja et vaja oleks mõnda suuremat numbrit?

Okey, esmalt tahaksin kohe öelda, et meie kaupluses on siiski nooruslikud, stiilsed ja moekad rõivad, mis on mõeldud noorematele või siis nooruslikele inimestele. Püsikliente on palju ning uusi lisandub iga päev.

Kas põhikriteerium on see, et peab end riietes mugavalt tundma, need peavad olema moekad ja ühtlasi ka hästi selga sobima?

Just! Kõik oleneb kehatüübist. Kuna igaühe keha on erinev ja ei ole ikka päris nii nagu piltidelt võib näha modelle. Tavaliselt on meil kõigil mingisugused eripärad ja just nendele asjadele me mõtlemegi ja leiame kõikidele midagi.

Mida kõige rohkem küsitakse?

Teksapüksid on väga populaarsed. Jällegi on mõeldud erinevustele. Näiteks: on laiemad, suuremad, kitsamad ja kitsamast kitsamad sääred; on kõhnad, kõrgemad ja madalamad pihad jne. Mõeldud on kõigi ja kõige peale.

Olete stuudiosse kaasa toonud ühe stangetäie riideid. Vaatame siit, mis kellelegi passib.

Zizzi’l on väga palju tuunikaid, mida soovitame alati kanda kas retuusidega, kitsamate teksapükstega või muude kitsamate pükstega. Üks tüüpiline tuunika passib lühemale inimesele selga justkui kleit, aga kõik oleneb ju jällegi inimesest ja tema kehatüübist – kellele kleit, kellele tuunika … Minu jaoks on see tuunika. Kui olla pikemat kasvu, saab seda kanda näiteks retuusidega, mis on väga lahedad siia alla panna. Üks väga tore Zizzi’lik asi, mida reklaamime, on pitsist top ja neid on erinevates värvitoonides. Kui paistab läbi, saab panna  midagi alla ja teisalt, kui mõni pluus on lühem, saab sellise topiga lisada pikkust. Topid on õrnad, romantilised ja toredalt kelmikad.

Poes ei julgegi sageli inimesed müüjatelt nõu küsida. Kas Zizzi’s jagatakse kasulikke nõuandeid?

Alati! Tavaliselt teeme nii, et kui tuleb uus kaup, katsetame ja kombineerime seda enda peal. Kui tuleb klient, kelle kehatüüp vastab meie omadele, on väga hea soovitada midagi konkreetset, mis ka hästi keha järgi sobitub, sest võib juhtuda, et number on küll õige, aga  mängima hakkavad juba kehatüüp, materjal, tegumood jpm, mille tõttu riideese inimese selga ei sobigi.

Kas ostjad nõustuvad soovitustega? Mõni on võib-olla nii trenditeadlik ja leiab, et ei vaja üldse mingeid soovitusi ja tuleb juba teadlikult mingi kindla nägemuse ja sooviga, mis ei pruugi temale üldse tegelikult sobidagi?

Kui näeme, et see asi, mida klient soovib, on ka tõesti kaunis tema seljas, siis kindlasti soovitame, aga muidu mitte. On olnud olukordi, kus inimene tunnistab, et riietus on küll tegelikult kaunis, kuid mitte temalik ning ta ei ole harjunud sellist kandma. Sellisel juhul ei saa tõesti peale suruda. Samas julgustame mugavustsoonist välja tulema ning uut proovima, sest kunagi ei tea, kui hästi kõik lõpptulemusena välja võib näha.

Vaatame veel stangelt huvitavaid asju.

Jaa! Ma näitan hästi lahedaid teksapükse. Ühed siin on kaunistustega ja neile on kirjutatud mõni luuletus. Siis on veel ühed lahedad kelladega ja viledega teksapüksid, mis ei ole just tavalised. Samas on alati saadaval ka igapäevaseks kandmiseks teksaseid, millega saaks koguni tööle minna. On veel ühed toredad retuusid, millel on koerahammaste muster. Kuigi selline stiil tuleb peale sügisel, on see vaikselt juba kasutusel ja käiakse ringi. Täiendavalt on üks pluus, mis on samasuguse, kuid tunduvalt suurema mustriga. Lisada top ja ongi saavutatud põnevust ja pikkust.

Valdavalt on teil naistele mõeldud kaup, aga kas leidub midagi ka meestele?

Meil ongi ainult naistele mõeldud kaup. Pakume riideid suuruses 42-56, aga kui on mõni natuke pisem ostleja, kellele meie asjad meeldivad, siis neid julgustame ikkagi ka tulema, sest kindlasti leiame midagi. Nagu juba mainisin, oleneb kõik kehatüübist, tegumoest, materjalist ning pole sugugi harv juhus, kui suuremale ja pisemale sobivad samas suuruses asjad.

Kust kohast huvitujad teid üles leiavad?

Asume Ülemiste keskuses teisel korrusel. Kauplus on kohe liftide juures. Tulge ja rõõmustage meid ja meie rõõmustame kindlasti teid ning koos leiame alati midagi.

Tõesti, naispere, kui teil on probleeme sobivate suuruste leidmisega, siis astuge sisse – Ülemiste keskuses ootab teid Zizzi!

VAATA VIDEOINTERVJUUD!

Head Uudised GoodNews