1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Vabaduse väljakul toimus Eesti suurim flash mob
Vabaduse väljakul toimus Eesti suurim flash mob

Vabaduse väljakul toimus Eesti suurim flash mob

Tallinna päeval, 15. mail, korraldasid Eesti youtuber’id koostöös Tallinna linnaga flash mob’i Vabaduse väljakul. Tantsiti Karl-Erik Taukar bändi uue singli saatel.

Eesti youtuber’ite kommuuni esindasid laval Nele Kirsipuu, Maria Rannaväli, Victoria Villig, Liina Ariadne Pedanik, Karlos Kolk, Kaspar Kolk, Gregor Lillemets, Rauno Raiesmaa, Martins Lapins ja Martti Hallik.

Lava ette oli kogenenud korraldajate hinnangul umbes 500 tantsuhuvilist. Kõigepealt harjutati pool tundi ning siis tuli lavale Karl Erik Taukari bänd. Orienteeruvalt 16.30 pandi kaamerad käima ning Eesti suurim flash mob jäädvustatati ka troonide kaasabil. Karl-Erik Taukar bändi uus singel kestab kolm ja pool minutit ning tantsusammud sai eelnevalt selgeks õppida Eesti youtuber’ite spetsiaalse õppevideo järgi.

Tantsu autor Nele Kirsipuu ütles, et võttis flash mob’i tantsu mõtlemise ja õpetamise ülesande meelsasti vastu, sest tants teeb tuju alati rõõmsaks. Eriti veel siis, kui seda saab teha paljude lahedate inimestega koos. „Tantsu tegin võimalikult lihtsa, et kõik jõuaksid jälgida ja oskaksid kaasa teha. Usun, et meie suurest ühistantsust saab iga osavõtja vägeva kogemuse ja muidugi laheda video,“ ütles Kirsipuu.

Juba algusest peale on Tallinna päeva korraldamise peaeesmärk olnud tõsta tallinlastes oma kodulinna tunnet. 2017. aasta on laste ja noorte aasta ning seetõttu oli ka Tallinna päeva raames plaan tuua kokku võimalikult palju noori, et teha koos üks lahe ühisaktsioon.

Head Uudised GoodNews