1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. Vahva videokonkurss! Minutiline videoklipp võib tuua väärtusliku auhinna
Vahva videokonkurss! Minutiline videoklipp võib tuua väärtusliku auhinna

Vahva videokonkurss! Minutiline videoklipp võib tuua väärtusliku auhinna

Andres KõpperTänavuse Tallinn Music Week (TMW) festivali raames saavad kõik huvilised kaasa lüüa kestliku arengu videokonkursil, mis propageerib säästvat ja teadlikku igapäevakäitumist. Paremaid videotootjaid ootavad auhinnad.

TMW kestliku arengu videokonkurss tutvustab viise, kuidas nutikalt tegutsedes vähem keskkonda saastada, loodusressursse jätkusuutlikult kasutada, teadlikult tarbida ning kõikidele ühiskonnaliikmetele võrdseid võimalusi tagada.

Konkursil osalemiseks tuleb käepäraste vahenditega filmida kuni minutipikkune lühiklipp, milles osaleja tutvustab oma lubadusi, kogemusi ja näpunäiteid keskkonnahoiu, teadliku tarbimise ja taaskasutuse teemadel või turvalisemasse elukeskkonda ning inimõiguste parandamisse panustamisel. Oodatakse ideid, kuidas vähem toitu prügikastis lõpetaks, kuidas poes õigeid valikuid teha, igapäevaste toimetuste juures vähem elektrit tarbida, keskkonda säästvalt liigelda, vähemate võimalustega kaaskodanikke aidata, nende õiguste rikkumise vastu sõna võtta jne.

Valminud video tuleb üles laadida Youtube, Vimeo või Instagrami keskkonda ning esitada konkursi veebilehel hiljemalt 7. aprillil.

Kõigi konkursil osalejate vahel valib #hoolin algatuse esindajaist žürii välja kolm võitjat, kelle nimed avalikustatakse 17. aprillil. Auhindadeks on nädalavahetus KODA majas koos kaaslasega, Telia poolt iPhone 7 Plus ning Rootsi Saatkonna poolt reis kaaslasega Stockholmi.

TMW keskkonnateadlikkuse ja kestliku arengu algatust toetavad Keskkonnaministeerium, MTÜ Mondo, Euroopa Komisjoni Eesti Esindus, Riigikantselei, Rootsi Saatkond, Telia ja KODA by Kodasema. Teostajad on Tallinn Music Week, loovagentuur Velvet ja sisearhitektuuribüroo PART.

Vaata Andres Kõpperi videoüleskutset!

Videokonkursiga saab täpsemalt tutvuda SIIN!

Head Uudised GoodNews