1. Avaleht
  2. Haridus
  3. Valgamaa haridusmessil esines Liis Lemsalu
Valgamaa haridusmessil esines Liis Lemsalu

Valgamaa haridusmessil esines Liis Lemsalu

Neljapäeval Valga kultuuri- ja huvialakeskuses juba seitsmendat aasta järjest toimunud haridusmess „Vali nutikalt” meelitas kohale üle 600 koolinoore.

Messil tutvustasid tegevusi erinevad gümnaasiumid, kõrgkoolid, kutsekoolid ja noortele suunatud organisatsioonid. Kokku oli messil kohal 18 kooli ja 13 organisatsiooni.

Messil toimus ka konkursi „Nupp nokib” lõppvõistlus, mille käigus kuulutati välja parimad mini- ja õpilasfirmad. Kuueliikmeline žürii valis parimaks minifirma R-Golf Harglast, kes pälvis rahalise preemia 500 eurot. Teise koha vääriliseks tunnistati minifirma Lõbudikud Tsirguliinast ja kolmandaks minifirma Saunasõbrad MTÜ Tanklast, kes said autasuks rahalise preemia vastavalt 300 ja 200 eurot. Eripreemiana anti üle osavõtupääsmed peatselt Viljandis toimuvale mini- ja õpilasfirmade laadale firmadele Kikerherne Snäkk ja Kogra Äri.

Samaaegselt messiga toimusid Valgamaa kutseõppekeskuses POPP-päevade raames erinevad õpitoad, milles osalesid messile tulnud koolinoored. Mess lõpetati kontserdiga, kus astus üles Liis Lemsalu.

Head Uudised GoodNews