1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Valgamaa teenetemärk anti Jüri Makarovile
Valgamaa teenetemärk anti Jüri Makarovile

Valgamaa teenetemärk anti Jüri Makarovile

Valgamaa omavalitsuste liidu tunnustused anti kätte reedel Valgas, laupäeval Otepääl ja pühapäeval Tõrvas vabariigi aastapäevale pühendatud vastuvõttudel.

Teenetemärk omistati Jüri Makarovile, kes 15 aastat tagasi kolis Tallinnast Otepääle ja on nüüdseks Kivi turismitalu peremees. Talus on seitse puhkemaja ja saunad.  2018. aastal avati seal uhke restoran Rock Summer, kus teeb väga maitsvaid sööke peremees ise.

Makarov on Otepää vallavolikogu eelarve- ja majanduskomisjoni liige, aitab kohalike spordiürituste korraldamisel ja osaleb vallavalitsuse projektides, viimati restoraninädala „Otepää maitsed” žüriis ja paar aastat tagasi Otepää ettevõtjatega Otepää köögi tutvustamisel Novgorodis.

„Jüri Makarov on teenekas ürituste korraldaja ja maaletooja ning tõeline asjade käimatõmbaja valdkonnas, kus ta on ennast juba palju kordi tõestanud,” lausus Otepää vallavanem Kaido Tamberg. „Kes siis veel peaks olema tunnustust väärt kui mitte Jüri!”

Teenetemärgid pälvisid veel Eesti Punase Risti Valgamaa seltsi eestvedaja Aina Pääro ja Tõrva spordiklubi Viraaž juht Viljo Grauding.

Vapimärgi sai Matti Mõts, kelle Valmap Grupp on Valgamaal palju ära teinud, näiteks aidanud kaasa Tõrva politsei- ja Valga päästeameti majade renoveerimisel.

Head Uudised GoodNews