1. Avaleht
  2. Poliitika
  3. „Valimisstuudio“ esimeses otsesaadetes astuvad vastamisi Tallinna linnapeakandidaadid
„Valimisstuudio“ esimeses otsesaadetes astuvad vastamisi Tallinna linnapeakandidaadid

„Valimisstuudio“ esimeses otsesaadetes astuvad vastamisi Tallinna linnapeakandidaadid

Revo Raudjärv

Pühapäeval algusega kell 20 alustab Tallinna TV „Valimisstuudio“ otsesaadetega. Esimeses saates on vastamisi erakondade linnapeakandidaadid: Raivo Aeg, Taavi Aas, Martin Helme, Rainer Vakra ja Züleyxa Izmailova.

„On oodata väga tulist debatti. Debateerime kõikidel neil teemadel, mis on pealinna elanike jaoks olulised: tasuta ühistransport, pealinna liiklus, haridussüsteem, roheline pealinn jne, püüame kõikidele olulistele linna teemadele ringi peale teha. Martin Helme lubas, et ega ta ennast saates kindlasti tagasi ei hoia ja esineb julgete väljaütlemistega. Kõik kandidaadid saavad võrdselt rääkida valimissaadetes!“ sõnas Tallinna TV juhatuse liige ning „Valimisstuudio“ saatejuht Revo Raudjärv.

„Meie valimisstuudiod keskenduvad ainult Tallinna teemadele. Oleme juba teinud ühe debati ka Tartu linnapeakandidaatidega, kuid kõik ülejäänud valimisstuudiod keskenduvad pealinna elanike jaoks olulistele teemadele. Teeme kõikidest Tallinna valimisringkondadest eraldi suured debatid, seega kõige parema ülevaate pealinnas toimuvast võimuvõitlusest saabki sel aastal Tallinna Televisiooni vahendusel ja see kõik kulmineerub 15.oktoobri õhtul suurejoonelise valimissaatega, kus teeme ülevaate valimistulemustest ja valimispidudest,“ lisas Raudjärv

Tallinna TV esimene „Valimisstuudio“ otsesaade on eetris juba sellel pühapäeval algusega kell 20. Otsesaadet juhib Revo Raudjärv.

Head Uudised GoodNews