1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Valitakse Eesti ilusaim vanaema
Valitakse Eesti ilusaim vanaema

Valitakse Eesti ilusaim vanaema

9. detsembril algusega kell 16.00 toimub klubis Privé  (Harju tn 6) suurejooneline iluduskonkursi Grandma Univers/Classic Estonia 2018 finaal, kus valitakse Eesti ilusaim vanaema.

Esmakordselt toimub Eestis iluduskonkurss, mis on mõeldud just vanaemadele. Võistlusel Grandma Universe Estonia 2019 osalevad naisterahvad, kellel on juba lapselapsed või vanust üle 50 eluaasta. Konkursi korraldab Angel Models Agency. Kaks võitjat saavad võimaluse esindada Eestit rahvusvahelisel iluduskonkursil Grandma Universe 2019. Rahvusvaheline konkurss toimub jaanuaris Bulgaarias.

Konkursi korraldaja, Anna Mikkoneni sõnul on iluduskonkursid vanaemadele väga populaarsed üle maailma. “Kui meile pakuti litsentsi konkursi läbiviimiseks, siis kohe haarasime härjal sarvist ja alustasime ettevalmistustega. Konkursi eesmärk on murda kuvandit, et iluduskonkursid on ainult sihvakate jalgadega noorte modellide pärusmaa. Meie soovime tõestada tervele maailmale, et Eesti naisterahvad on ilusad ja võluvad ka siis, kui neil on juba lapselapsed,” ütles Anna.

Milla Karpikova, kes on tuntud, kui naistele mõeldud Women’s Clubi korraldaja, on ka Grandma Univers/Classic Estonia 2018 korraldustiimis. “Iluduskonkursside korraldamine on minu jaoks uus väljakutse. Kui kuulutasime välja castingu, siis ei oodanud nii suur huvi konkursi vastu. Eelvoor on lõppenud ja oleme valinud 13 finalisti vanuses 43-68 eluaastat. Igaüks neist väärib imetlemist. Keegi ei saaks arvatagi, et neil on juba lapselapsed. Meie finaalisid on särtsakad ja täis energiat,” lisas Milla.

Veel üks korraldajatest, Janika Mõnzu ise hiljuti tuli tagasi rahvusvaheliselt konkursilt, mis toimus Indias. “Grandma Univers/Classic Estonia 2018 osalejaid ootab vaheldusrikas programm: moeshowd, pildistamised, talendivoor ja seltskonnaüritused. Ettevalmistused finaaliks on hoogsad. Eks see pisut ajab pabinasse, aga usun, et kõik saavad pingega hakkama. Olen valmis jagama oma kogemust ja anda nõu kuidas end laval hästi tunda. Hetkel on konkursi korraldamine lõpusirgel, kuid võtame hea meelega ka uued koostööpakkumised vastu,” mainis Janika.

Peatiitlile pretendeerivad 13 ilusat naisterahvast. Kõik meie riigi elanikud saavad valida ka oma lemmiku, hääletada saab varsti Angel Models agency ametlikul Facebooki lehel. Konkursi Grandma Universe/Classic Universe Estonia 2018 finaal toimub 9.detsembril klubis Privé, õhtut  juhib Edgar Gergel.

Piletid sündmusele on juba müügis. Piletid hinnaga 5-35 eurot saadaval Piletilevis, ettetellimisega (angelmodelseu@gmail.com) või kohapeal (ainult sularahas). Kiirusta, kohtade arv on piiratud.

Head Uudised GoodNews