1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Teater
  4. Vanemuine annab Tarmo Leinatamme mälestuseks seitse kontserti
Vanemuine annab Tarmo Leinatamme mälestuseks seitse kontserti

Vanemuine annab Tarmo Leinatamme mälestuseks seitse kontserti

VanemuineVanemuise teater annab 9. – 25. jaanuarini Tartus, Viljandis, Jõhvis, Paides ja Tallinnas seitse traditsioonilist muusikalikontserti, mis seekord kannavad Tarmo Leinatamme mälestuskontserdi alapealkirja.

Vanemuine alustas menukas kujunenud muusikalikontsertide sarjaga 11 aastat tagasi, teatas teatri pressiesindaja. “Memory” ellukutsujaks, muusikajuhiks ning dirigent – konferansjeeks oli Tarmo Leinatamm, kes koostas igal aastal programmi lauludest, mis pärinesid Vanemuise teatri kavas olnud, olevatest või alles tulevatest lavastustest.

“Memory 2015” muusikajuht ja dirigent on Martin Sildos ja konferansjee Hannes Võrno. Solistidena esinevad lauljad-näitlejad, kes on osalenud Vanemuise muusikalilavastustes, mille muusikajuht ja dirigent oli Tarmo Leinatamm.

Mälestuskontserdil osalevad Stephen Hansen Norrast, Hanna-Liina Võsa, Koit Toome, Lauri Liiv, Hannes Kaljujärv, Aivar Tommingas, Pirjo Püvi, Reigo Tamm, Janika Sillamaa, Merle Jalakas, Priit Strandberg, Simo Breede, Linda Kolde, Hedi Maaroos ja Kalle Sepp.

Vanemuine annab Tarmo Leinatamme mälestuseks seitse kontserti

Head Uudised GoodNews