1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. VIDEO! Ametnikud esitasid Pirita looduses kauni suvise balleti
VIDEO! Ametnikud esitasid Pirita looduses kauni suvise balleti

VIDEO! Ametnikud esitasid Pirita looduses kauni suvise balleti

Foto: Pixabay

Pirita Linnaosa Valitsus ja Pirita Vaba Aja Keskus liitusid kampaaniaga “Eesti tantsib”, mille raames esitasid suvise balleti.

Video on drooniga filmitud ning lisaks tantsivatele ametnikele on üles võetud ka kaunis Pirita loodus. “Kuna linnaosavalitsuses ja vaba aja keskuses töötavad aktiivsed inimesed, siis otsustasime üheskoos teha Eestile vahva kingituse. Tehtav kingitus ühtib suurepäraselt  linnaosa aktiivse ja sportliku iseloomuga. Meie jaoks oli oluline, et videos oleks näha ka Pirita kaunist loodust ning ilusat elukeskkonda,” ütles Pirita linnaosa vanem Alina Tubli.

Otsustasime üheskoos teha Eestile vahva kingituse – tehtav kingitus ühtib suurepäraselt linnaosa aktiivse ja sportliku iseloomuga.

Linnaosavanema sõnul aitas projekt kaasa kolleegide vahelisele lõimumisele. “Mitme nädala jooksul tulime esmaspäevast lõunapausi ohverdades kokku ning õppisime tantsu selgeks vaba aja keskuse juhataja ja multitalendi Margus Toomla juhendamisel,” lisas Tubli. “Taolised ühised ettevõtmised aitavad kolleegidega paremini tuttavaks saada, meeskonnatunnet suurendada ning koostööd arendada.”

VAATA VIDEOT!

Projektiga “Eesti tantsib” saab liituda iga inimene. Selleks tuleb üks tants selgeks õppida ja see üles filmida.

Vaata rohkem infot SIIT!

Head Uudised GoodNews