1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Teater
  4. Video! Improteatris Impeerium mängib sel kevadel Kadri Rämmeld
Video! Improteatris Impeerium mängib sel kevadel Kadri Rämmeld

Video! Improteatris Impeerium mängib sel kevadel Kadri Rämmeld

Improteater Impeerium kutsub endaga etendusi mängima armastatud Eesti näitlejaid. Sel kevadel on Impeeriumi väljakutse vastu võtnud Kadri Rämmeld.

“Improteater Impeerium laval koos Kadri Rämmeldiga” etendub kolmel korral korral: 25. veebruaril Tallinnas Vaba Lava väikeses saalis, 10. märtsil Tartus Karlova Teatris ja 15. märtsil Tallinnas Von Glehni Teatris.

Impeerium on tuntuid Eesti näitlejaid etendustesse kaasanud juba neljal sügis- ja kevadhooajal. Eesmärk on peale publiku rõõmustamise koolitada näitlejaid improteatri valdkonnas. Kokku on Impeerium teinud koostööd juba üle 20 näitlejaga: Argo Aadli, Ott Sepp, Inga Lunge, Ivo Reinok, Saara Kadak, Indrek Ojari,  Elina Reinold jpt. Näitlejad on kogemust kiitnud ja leidnud improteatris endale paraja väljakutse.

Kadri ise kirjeldab improteatri kogemust kui benji-hüpet: “Ootan improteatri etendusi põnevuse ja ka ärevusega. Saab olema enese proovilepanek ja väljakutse, nagu öeldakse. Minna publiku ette ilma igasuguse tekstita, sõltuda täielikult publiku nö headusest ja kaasatulemisest – tundub nagu benji-hüpe. Kindel on vaid see, et püsitrupp külalist hätta ei jäta.”

Impeeriumi liikmed on kutselised näitlejad, kes lisaks kuuluvad teiste Eesti teatrite draamatruppidesse või tegutsevad vabakutselistena erinevates teatri-, tele- ja filmiprojektides. Peale näitlejate on Impeeriumis ka andekad muusikud ja valguskunstnikud, kes aitavad levitada improarmastust Eestis.

Truppi kuuluvad näitlejad Merilin Kirbits, Kati Ong, Mairi Tikerpalu, Maarika Mesipuu-Veebel, Tarvo Krall, Rauno Kaibiainen, Erki Aule, Maarius Pärn; muusikud Tarvo Krall, Ragnar Toompuu, Madis Kreevan, Madis Jürgens; valgustajad Mario Saarik, Aleksander Sprohgis, Aleksander Bachmann ja projektijuht Martha Liise Kapsta.

Head Uudised GoodNews