1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Videod! Tulevikutalendid soovitavad, kuidas olla stipendiumikonkursil edukas
Videod! Tulevikutalendid soovitavad, kuidas olla stipendiumikonkursil edukas

Videod! Tulevikutalendid soovitavad, kuidas olla stipendiumikonkursil edukas

JürgenTalendikatele noortele loodud stipendiumikonkursi Tulevikutalent möödunud aasta võitjad Jürgen Jürgenson ja Johanna Maria Tõugu jagavad video abil noortele nippe, kuidas tänavu edukalt tiitlile ja kuni 1500-eurosele stipendiumile kandideerida.

Talendikad 5.-12. klasside õpilased saavad kandideerida Tulevikutalendi tiitlile ja kuni 1500-eurosele stipendiumile neljas kategoorias: sport, kultuur, ettevõtlikkus ja teadus. „Kümme lihtsat sammu, mida noor võiks ette võtta hiljemalt 15. mail soovitud tiitli ja stipendiumi nimel, leiab konkursi kodulehelt www.tulevikutalent.ee,” täpsustas konkursi algatanud ettevõtte esindajana Maxima Eesti avalike suhete juht Katja Ljubobratets.

Mullu ettevõtlikkuse kategoorias Tulevikutalendiks tunnustatud Jürgen Jürgenson soovitab tänavustele kandideerijatele teha hoolikalt eeltööd. “Oma suurte unistuste ja silmapaistvate tulemuste kõrval ei tohiks unustada, kuidas neid arusaadavalt välja tuua ja meeldejäävalt esitleda. Soovitan enne panna kõik konkreetselt ja loogiliselt kirja, mida žüriile endast rääkida tahad,” annab rahvusvahelist idufirmat eestvedav Jürgenson nõu.

Tulevikutalent 2016 konkursil ettevõtlikkuse kategoorias esimese koha pälvinud Johanna-Maria Tõugu soovitab paista žüriile silma korraliku ja läbimõeldud videoga. “Žüriiliikmed loevad läbi sadu taotlusi ja seetõttu on oluline, kuidas saaksid just Sina nende seast välja paista. Üks äge video aitab väga hästi esile tuua seda, et oled just see talendikas noor, keda žürii otsibki,” jagab oma kogemusi Pärnus pakendivabas poes tegutsev Tõugu.

Maxima Eesti poolt ellukutsutud Tulevikutalent 2017 žüriisse kuuluvad olümpiavõitjast korvpallitreener Tiit Sokk, laulja ja saatejuht Gerli Padar, teadussaate “Rakett 69” saatejuht ja kohtunik Aigar Vaigu ning ETV+ peatoimetaja Darja Saar.

Vaata videot!

Tulevikutalent 2016 võitja Jürgen Jürgenson jagab nippe, kuidas teha kvaliteetset ja meeldejäävat motivatsioonivideot.

Tulevikutalent 2016 Jürgen Jürgensoni käe all on tema loodud õpilasfirmast kasvanud välja rahvusvaheline idufirma Pürg. Ettevõtliku ellusuhtumisega Jürgen on paistnud silma nii Tartu Ettevõtlusnädalal, õpilasfirmade laatadel, äri- ja projektiideede konkurssidel kui ka “Ajujahi” parimate seas. Noormees tõdeb, et Tulevikutalendi konkursil osalemine andis talle uusi põnevaid tutvusi ja kinnitas tunnet, et ta tegutseb õigel alal.

Vaata videot!

Tulevikutalent 2016 võitja Johanna Maria Tõugu räägib, mida tuleb motivatsioonivideos silmas pidada, et võita Tulevikutalendi žürii tähelepanu.

Tulevikutalent 2016 Johanna Maria Tõugu on noor keskkonnaaktivist, kes on asutanud ja tegutseb Pärnu pakendivabas poes Paljas Pala, mille abil propageerib keskkonnahoidu. 18-aastane neiu on ühtlasi seotud rahvusvahelise maailmarahu eest võitleva ühinguga CISV. Johanna Maria sõnul andis Tulevikutalendi tiitel talle uut indu otsida veel pingsamalt uusi lahendusi keskkonna hoidmiseks.

Head Uudised GoodNews