1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Vilde muuseumis toimub isadepäeva eel mänguline kontsert lastele
Vilde muuseumis toimub isadepäeva eel mänguline kontsert lastele

Vilde muuseumis toimub isadepäeva eel mänguline kontsert lastele

sulega-kirjutamineEsmakordselt toimub Vilde muuseumis isadepäeva eel lustlik kontsert lastele, kus lisaks muusikaelamusele saavad mudilased teha põnevaid tegevusi ka Väikeste Kirjanike toas ja avastada TOP-10 asja, mida Vilde muuseumis lihtsalt peab nägema.

Laupäeval, 12. novembril kell 12 tuleb lugusid ja vanu põnevaid asju täis kirjaniku majja külla ansambel „Täna olen laps“. Isadepäeva eel kutsub muuseum kõiki 4-10 aastaseid lapsi mõnusatel värvilistel patjadel rändama koos muusikaga tõelisse muinasjutumaailma. Ansambli „Täna Olen Laps“ kõik palad on mängulised, teatraalsed ja kirjeldavad.  Nii saab naerda, mõtiskleda, lennata ja elada korraks muinasjutus.

Kontsert annab hea võimaluse lapsemeelselt tunnetada ning tajuda meie kultuurisuurkuju kunagist kodu ja keskkonda. Esinevad Astra Tikas (laulude autor ja seaded, vokaal, kitarr, meloodika, suupill) ja Markus Kalmet (laulude seaded, kitarr).

tana-olen-laps

Kontsert kestab umbes 50 minutit.

Lisaks kontserdile saab uudistada ka kirjaniku kunagist kodu. „Oleme sel sügisel panustanud tegevustesse, mida just lapsega saaks Vilde muuseumis teha,“ ütleb muuseumijuhataja Kairi Tilga. „ Väikeste kirjanike toas saab nüüd näiteks ise sulega kirjutada, reisimängu mängida ja et üksi oluline asi ei jääks märkamata, saab otsida üles 10 asja, mida iga laps peab muuseumis nägema.“

Kontserdi pilet on 5 eurot, sisaldades nii muuseumi külastus kui kontsert.

Head Uudised GoodNews