1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Viljandi folgile saab kaasa elada erikanalil
Viljandi folgile saab kaasa elada erikanalil

Viljandi folgile saab kaasa elada erikanalil

Foto: Jelena Rudi

Tänavusel Viljandi pärimusmuusika festivalil ehk Viljandi folgil toimuvale saab kaasa elada nii teleri kui nutiseadme vahendusel – Telia edastab festivali otseülekandeid läbi Telia TV ja MINU.TV.

Festivalil astub taaskord üles terve rida põnevaid kodu- ja välismaiseid artiste, kelle etteasteid saab mugavalt jälgida nii otse kui järelvaadates Telia TV erikanalil ning nutiseadmete vahendusel MINU.TV-s.

„Tänavu on üks peamisi erinevusi see, et teeme ülekandeid nii Kaevumäe kui Kirsimäe lavalt, ehk toodame teleprogrammi sisuliselt poole rohkem kui varasematel aastatel,“ ütles Telia Eesti sotsiaalmeedia ja sisuturunduse juht Tõnn Kuuli.

Lisaks tavalisele festivalimelule ja vaheintervjuudele näitab erikanal iga päev ka erinevaid muusikateemalisi dokumentaalfilme. Erikanal aktiveerub juba kolmapäeval, 26. juulil, mil saabki asuda neid samu filme vaatama. Festivali otseülekanded jõuavad eetrisse 27.-30. juulil.

Telia TV-s avaneb erikanal kanalipositsioonil „0“. Kui kanal automaatselt kanalivalikusse ei ilmu, tuleb digiboks taaskäivitada. MINU.TV-s lisandub ajutine kanal telekanalite üldnimekirja.

Sellega, milliseid ülekandeid saab Kaevumäe ja Kirsimäe lavalt Telia TV ja MINU.TV vahendusel jälgida, saab tutvuda SIIN.

Lisaks teleprogrammi edastamisele on festivalil püsti pandud ka Telia ala, mis pakub külastajatele erinevaid tegevusi ning üllatusi. Et populaarsel Kirsimäe ja Kaevumäe laval toimuv kellelgi nägemata ei jääks, paigaldab Telia folgi südamesse ehk teede ristumispunkti suure LED ekraani, millelt on võimalik jälgida lavadel toimuvat Telia TV vahendusel.

Telia on olnud aastaid Viljandi pärimusmuusika festivali suurtoetaja. Viljandi pärimusmuusika festivali pika ajaloo jooksul on inimeste muusikamaitset avardanud üle tuhande esineja nii kodumaalt, lähinaabrite juurest kui ka sellistest eksootilistest paikadest nagu Alaska, Niger, Senegal, Lõuna-Korea, Mauritaania ja Afganistan.

XXV Viljandi pärimusmuusika festival toimub Viljandis 27.-30. juulil 2017. Suvise muusikasündmuse teema on „Uut ja vana“, mis annab ainest ka ürituse 25. juubeliks.

Head Uudised GoodNews