1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Viljandi Gümnaasiumis täna e-õuesõppepäev ja õhtul suur öölaulupidu
Viljandi Gümnaasiumis täna e-õuesõppepäev ja õhtul suur öölaulupidu

Viljandi Gümnaasiumis täna e-õuesõppepäev ja õhtul suur öölaulupidu

Viljandi Gümnaasiumis täna e-õuesõppepäev ja õhtul suur öölaulupiduTäna on enamus Viljandi Gümnaasiumist õues. Hommikul, kui abituriendid kirjutavad matemaatika eksamit, toimub ülejäänud õpilaste õuesõppepäev, mis ühendatud e-õppega. Õhtul aga kohtume kõik Ugala tiigi kaldal suurel öölaulupeol.

Õuesõppepäeva ülesanded on seotud Viljandi linnaga ning gruppides liikuvatel õpilastel tuleb koguda erinevatest kohtadest infot või lahendada seal erinevaid ülesandeid. Lõplikult vormistatakse päevatöö tulemused elektrooniliselt tänase päeva lõpuks.

Õhtul kell 20 algab Ugala tiigi kaldal Viljandi Gümnaasiumi sõpruskooli Valmiera Riigigümnaasiumi kontsert. Seal esinevad koorid Bonus ja Gamma ning 20.30 puhkpilliorkester Si-bemols.

Kell 21 aga algab samas Viljandi Gümnaasiumi teine öölaulupidu, mis on avatud kõigile ja tasuta sissepääsuga. Öölaulupeo eeslauljateks on kooli solistid, ansamblid ja koor, saateks mängib kooli bänd. Peakülaliseks on tuntud solist Mikk Dede, samuti on oodata üllatusesinejaid. Kavas on nii rahvalikud kui klassikalised laulud.

Selle aasta öölaulupidu on ka üsna nutikas. Laulupeo lauliku nutiversioon on saadaval SIIN, selle kasutamine nõuab internetiühendust. Selleks, et kõik saaksid probleemideta kasutada laulikut ja oma telefonide akusid säästa, soovitame lauliku pdf versiooni eelnevalt enda nutitelefoni laadida SIIT.

Meie laulupeo laulikuid on vähesel hulgal müügil kohapeal ka paberkandjal (hind 1€).

Head Uudised GoodNews