1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Viljandi Music Walk kutsub muusikalisele jalutuskäigule varasügisesse väikelinna
Viljandi Music Walk kutsub muusikalisele jalutuskäigule varasügisesse väikelinna

Viljandi Music Walk kutsub muusikalisele jalutuskäigule varasügisesse väikelinna

Galvanic Elephants

21. septembril toimub Viljandis esmakordselt väikefestival Viljandi Music Walk. Korraldajate soov on tuua vaheldust kopitanud kontsert-disko peoformaadile ja ootavad külalisi terve päeva vältavale jalutuskäigule, mis on palistatud kontsertide, kohvikute ja ebatavaliste vaatamisväärsustega.

Festvalipäev algab juba kell 14.00 Fellini kohviku hoovis Marten Kuninga soolokontserdiga ja lõppeb hilisöösel Lennukitehases. Sinna vahele mahuvad sel aastal plaadi üllitanud Wolfredt’i tasuta kontsert Viljandi Linnaraamatukogus ja Kondase Keskuse hoovis toimuv indiepiknik, kus esinevad Imandra Lake ja Galaktlan. Samasse pannakse püsti ka plaadifirma Seksound pop-up vegankohvik.

Kurjam

Hilisõhtusel Lennukitehases toimuval üritusel astuvad üles Galvanic Elephants, Kurjam ja Wrupk Urei. Tantsulise plaadimuusika eest kannavad hoolt legendaarse indie-disko bändi Popidiot liikmed. Lennukitehas saab üheks õhtuks ka spetsiaalse sisekujunduse ja seintele nii sisse kui välja projekteeritakse kunstnik Martin Rästa poolt visuaalne programm. Lisaks saab vaadata ka vanu dokkfilme ja avatakse Fellini suupistekohvik ja baar.

Festivali kavaga saab tutvuda www.facebook.com/viljandimusicwalk või siis tasub otsida selleks puhuks trükitud „reisijuhti“, mis aitab leida vaatamisväärsusi ja juhatada walkereid ühelt kontserdilt järgmisele.

Piiratud koguses festivalipasse ja üksikpileteid saab osta Piletilevist. Päeva kaks esimest kontserti on tasuta, aga olukorras, kus kõik pealtvaatajad ära ei mahu, eelistatakse eelmüügist piletiostnuid.

Otsi kaart ja hakka astuma!

Head Uudised GoodNews