1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Võimalus esitada kandidaate regionaalarengu auhinnale
Võimalus esitada kandidaate regionaalarengu auhinnale

Võimalus esitada kandidaate regionaalarengu auhinnale

Siseministeerium Foto: Lohusalu/Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0
Siseministeerium
Foto: Lohusalu/Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0

Siseministeerium kutsub üles esitama kandidaate parimate regionaalarengut toetavate algatuste konkursile „Regionaalmaasikas.“

Sobiv kandidaat on 2014. aastal ellu kutsunud või korda saatnud väljapaistva regionaalarengu algatuse või teo. Konkursile saavad kandidaate esitada nii riigi ja kohaliku omavalitsuse asutused kui ka teised organisatsioonid ja üksikisikud. Auhinna kandidaadiks saab esitada samuti nii riigi ja kohaliku omavalitsuse asutusi kui ka füüsilisi ja juriidilisi isikud.

„Regionaalarengu auhindu anname välja teist korda ja sellega tahame tunnustada algatusi, millel on oluline mõju piirkonna arengule ning piirkonna eripära säilimisele ja tutvustamisele,“ märkis siseminister Hanno Pevkur. „Julgustan esile tõstma inimesi ja organisatsioone, kelle algatuse või teo tulemusena on edenenud piirkonna majandus, loodud uusi töökohti või pakutud piirkonnaspetsiifilisi tooteid või teenuseid,“ lisas ta.

Konkursile laekunud ettepanekuid hindab siseministeeriumi moodustatud komisjon, kes esitab siseministrile ettepanekud tunnustamiseks. Siseminister võib välja anda kuni kuus auhinda.

Ettepanekute esitamise tähtaeg on 26. jaanuar.

Head Uudised GoodNews