1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. 3 MILJONIT INIMEST! EXPO Eesti paviljoni on külastanud 3 miljonit inimest
3 MILJONIT INIMEST! EXPO Eesti paviljoni on külastanud 3 miljonit inimest

3 MILJONIT INIMEST! EXPO Eesti paviljoni on külastanud 3 miljonit inimest

CNN-valis-Eesti-paviljoni-üheks-silmapaistvamaks-paviljoniks-EXPO-lMaailmanäituse Expo Milano Eesti paviljoni on juba külastanud 3 miljonit inimest, mis on ühtlasi läbi ajaloo rekordiline näitaja.

Expo Eesti esinduse juhi Andres Kase sõnul on hea meel tõdeda, et väärikas ümmargune number 3 miljonit on täitunud. „Kui võrrelda seda numbrit Eesti rahvastiku arvuga, siis on Milanos meie paviljonis käinud juba kahe Eesti jagu inimesi. Kahtlemata on see suur number, mille uhke olla. Samas jälle loodame, et järele jäänud pooleteise nädala jooksul leiab meie paviljoni tee veel suur hulk külastajaid,“ nentis Kask. Ta lisas, et just viimase kuu jooksul on maailmanäituse külastajate arv järjest tõusnud. „Paviljonides on tundide pikkused ootejärjekorrad ning inimesed kasutavad viimast võimalust, et maailmanäitusest osa saada.“

Poole aasta jooksul on Eesti paviljonis toimunud mitmeid kõrgetasemelisi kohtumisi ja üritusi, millest viimane oli peaminister Taavi Rõivase visiit ja samal ajal aset leidnud IT-konverents. Eesti paviljonis on esindatud 40 Eesti ettevõtte ja organisatsiooni väljapanek.

Maailmanäitus on Itaalias Milanos avatud kuni 31. oktoobrini.

Head Uudised GoodNews