1. Avaleht
  2. Ukraina rahva toetuseks
  3. UKRAINA RAHVA TOETUSEKS I Täna toimub meeleavaldus Ukraina toetuseks ja sõja vastu!
UKRAINA RAHVA TOETUSEKS I Täna toimub meeleavaldus Ukraina toetuseks ja sõja vastu!

UKRAINA RAHVA TOETUSEKS I Täna toimub meeleavaldus Ukraina toetuseks ja sõja vastu!

Täna kell 15 kogunetakse Tallinnas Vabaduse väljakul Eesti ja Ukraina lippudega, et näidata üles toetust Ukraina rahvale ning mõista otsustavalt hukka Venemaa poolt alustatud agressioonisõda.

Lippe saab osta Lipuvabrikust Türi tänaval, mis on avatud kuni 13-ni.

Kohapeal jagatakse ka Ukraina värvides plakateid ja kutsutakse soovijaid üles mõtlema välja oma sõnumeid Ukraina kangelastele. Võtke kaasa marker, millega soov kirja panna! Jagatakse ka piiratud hulgal Ukraina lippe.

Kõne peab Eesti Vabariigi president Alar Karis.

Korraldavad kõik Eesti ukrainlaste organisatsioonid ning Eesti kodanikuühendused: Inimõiguste Instituut, Eesti Noorteühenduste Liit (ENL), Eesti Üliõpilaskondade Liit (EÜL), Avatud Eesti Fond, MTÜ Avatud Vabariik, Eesti Õpilasesinduste Liit, Kõigi Eesti, Mondo…nimekiri täieneb!

Kõneleb Eesti Ukrainlaste Kongressi juht Vira Konyk, muusik Ruslan Trochynskyi, EÜLi juht Marcus Ehasoo, ENLi juht Triin Roos ja teised.

Muusikaga toetavad Svjata Vatra, Stefan, Alika Milova, Ewert Sundja, Mari Kalkun, Anna Hints, Untsakad, Paul Neitsov.

Parkimisinfo EuroPark’ilt!
  • Meeleavaldusele liikumiseks palutakse eelistada ühistransporti. Autoga saabujatel soovitatakse parkida auto Vabaduse väljakust jalutuskäigu kaugusele, et säilitada kesklinnas sujuv liiklus. Suurimad lähedal asuvad parklad on Ahtri 3, Tartu maantee 1 ja Rävala pst T14-2.
  • EuroPark parklate asukohad leiad kodulehelt europark.ee ja EuroPark parkimisäpist.
  • Kõikide EuroPark parklate tänasele parkimistulule lisab EuroPark omalt poolt sama summa juurde ning annetab Ukraina toetuseks.
Head Uudised GoodNews