1. Avaleht
  2. Ukraina rahva toetuseks
  3. UKRAINA RAHVA TOETUSEKS I Haabersti helded annetajad toetavad Ukraina sõjapõgenikke igapäevaeluks vajalike asjadega
UKRAINA RAHVA TOETUSEKS I Haabersti helded annetajad toetavad Ukraina sõjapõgenikke igapäevaeluks vajalike asjadega

UKRAINA RAHVA TOETUSEKS I Haabersti helded annetajad toetavad Ukraina sõjapõgenikke igapäevaeluks vajalike asjadega

Haabersti helded annetajad on toonud Ukraina sõjapõgenikele hulgaliselt riideid, jalanõusid, hügieenitarbeid, mänguasju ning palju muud igapäevaeluks tarvilikku. Kahe päevaga on abivajajatele kogunenud kahe väikebussi jagu asju.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et Ukraina sõjapõgenikele mõeldud esemete kogumist alustati Haaberstis 10. märtsil. „Kahe päevaga on abivalmite Haabersti elanike abiga sõjapõgenike jaoks kokku kogutud suur hulk riideid, jalanõusid, hügieenitarbeid, mänguasju ja muud igapäevaeluks tarvilikku,“ rääkis linnaosavanem ning lisas, et esimene väikebussi täis asju toimetati täna juba ka sorteerimiskeskusesse.

„Teise bussitäie komplekteerime homme ja siis jõuavad ka ülejäänud asjad sorteerimiskeskusesse, kus need esmalt sorteeritakse ning siis Eestisse saabunud sõjapõgenike jaoks komplekteeritakse,“ ütles linnaosavanem ning tänas kõiki, kes on annetanud ning sel raskel ajal ukrainlaste peale mõtlevad.

Kui Haaberstis leidub veel inimesi, kes soovivad anda oma panust annetades, siis sõjapõgenike aitamiseks saab jätkuvalt tuua annetusi Haabersti noortekeskusesse (Õismäe tee 24, E-R kell 11-19.00).

Head Uudised GoodNews