1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Improteater IMPEERIUM otsib uue teatrisaali puhul uut nime
Improteater IMPEERIUM otsib uue teatrisaali puhul uut nime

Improteater IMPEERIUM otsib uue teatrisaali puhul uut nime

Selle aasta sügisel avab Improteater IMPEERIUM Tallinnas Põhjala tehases oma teatrisaali, kus lisaks enda etenduste mängimisele saavad esinemisvõimaluse ka teised teatrid ja artistid. Seoses teatrisaali avamisega otsib IMPEERIUM endale ka uut nime, kuulutades välja “avaliku nimekonkursi”.

Nimi võiks sobituda liitega “impro” või “improteater”. See peaks olema trupi nägu, kaasaegne ja mugav hääldada. Konkursil võivad osaleda kõik soovijad ja pakkuda võib piiramatul arvul nimesid. Ettepanekuid oodatakse kuni 6. augustini e-maili aadressil info@improimpeerium.ee. Konkursi võitja saab 2023/2024 hooajapileti, lisaks loositakse välja ka väiksemaid auhindu kõigil konkursil osalejate vahel.

“Meie truppi ootavad ees uued, kujutlusvõimest kantud ideed. Ka maailm meie ümber on muutumises ning seetõttu vajame oma värskele, sõbralikule ning avatud improvisatsioonilisele teatrile uut ja kaasaegset nime,” ütles üks teatri asutajaid ja näitlejaid Rauno Kaibiainen.

  • Improteater on üle maailma palavalt armastatud teatrivorm, kus kõik sünnib publiku silme all. Etendused on improviseeritud, mis tähendab, et näitlejad ei ole teksti varem pähe õppinud ja stseene valmis mõelnud – kõik lood on unikaalsed.
  • Improteatri IMPEERIUM liikmed on kutselised näitlejad, kes lisaks IMPEERIUMile kuuluvad teiste Eesti teatrite draamatruppidesse või tegutsevad vabakutselistena erinevates teatri-, tele- ja filmiprojektides. Improteatriga oleme tegelenud alates 2009. aastast.

Täpsem info konkursil osalemise detailide kohta siit!

Head Uudised GoodNews