1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Täna toimub Tallinna ettevõtluspäev
Täna toimub Tallinna ettevõtluspäev

Täna toimub Tallinna ettevõtluspäev

Täna toimub iga-aastane Tallinna ettevõtluspäev pealkirjaga “Ettemõte”. Sündmuse progammis on 54 seminari ja töötuba alustavale ja tegutsevale ettevõtjale, kuhu on registreerinud üle 3500 inimese.

Ettevõtluspäeva seminarid ja töötoad annavad ülevaate ettevõtte jaoks olulistest teemadest nagu strateegia ja äriplaani loomine, teenusedisaini olulisus, tehisaru rakendamise võimalused, küberohtude vältimine, lisaks on kavas finants- ja maksuküsimusi puudutavad seminarid. Meeskonnaga seonduvalt on muuhulgas luubi all talendijuhtimine, tulevikuoskused, motivatsioon, kaasamine ning uute töötajate palkamisega seonduv. Turunduse valdkonnas pööratakse tähelepanu digiturundusele ning sotsiaalmeedia rollile ettevõtluses.

Meeskonnaga seonduvalt on muuhulgas luubi all talendijuhtimine, tulevikuoskused, motivatsioon, kaasamine ning uute töötajate palkamisega seonduv.

21. Tallinna ettevõtluspäeva programm on valminud tihedas koostöös partneritega, kelle seas on Tallinna Ülikool, TalTech, Ettevõtluskõrgkool Mainor, Eesti Kaubandus-Tööstuskoda, teadus-ja ärilinnak Tehnopol, Eesti Toiduainetööstuse Liit, Eesti Tuleviku-uuringute Instituut, Tallinna Ettevõtlusinkubaator, Ettevõtluse Innovatsiooni Sihtasutus, Eesti Töötukassa, Statistikaamet, Patendiamet jpt.

  • Tallinna ettevõtluspäeval osalemine on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine veebilehel.
  • Enamus sündmustest toimub Radisson Collection hotelli konverentsikeskuses aadressil Rävala pst 3.
  • Lisaks toimub seminar SEB Panga hoones Tornimäel, ringkäigud Tallinna Raeapteegis ja Tallinna Ülikooli laborites, samuti on kavas veebiseminare.
Head Uudised GoodNews