1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. AASTA PARIMAD! Tätoveerijate maailm ergutab oma edukamaid
AASTA PARIMAD! Tätoveerijate maailm ergutab oma edukamaid

AASTA PARIMAD! Tätoveerijate maailm ergutab oma edukamaid

tätoveeringTätoveerimisega tegelevate inimeste internetikeskkond tatoveering.ee valis endi seast 2015. aasta parima artisti ja parima teo.

Nendeks said tätoveerimismeister Roman Warwink ja Ly Aurely blogi.

“Aasta parimate valimine ei ole kerge ülesanne, sest häid tätoveerijaid on palju ja auhindu tuleks välja anda rohkem kui praegu võimalik. Olukorra teeb lihtsamaks see, et valiku langetavad kolm osapoolt: toimetus, rahvas ja tätoveerijad. Meie arvates on nii kõige demokraatlikum ja õigem, sest tätoveerimise maailmas on ühtviisi tähtsad nii need, kes tätoveerivad, need, keda tätoveeritakse, aga ka need, kelle jaoks on tätoveerimine ennekõike kunst. Iga osapool lisab oma vaatenurga ja nii sünnibki tasakaalustatud tervik,” selgitavad valimise korraldajad oma kodulehel.

Aasta parim artist on Roman Warwink

Roman Warwink on tuntud eelkõige suuremate värviliste tätoveeringute meistrina. Ilus – see on esimene emotsioon, mis tema töid vaadates tekib. Osa inimesi arvab, et ta on parimaid tätoveerijaid Eestis. Warwink on jäänud avatuks erinevatele stiilidele. Igal kunstnikul on temalt midagi õppida. Tallinnas elava ja töötava Warwinki talenti on tähele pandud ka raja taga. Warwink ei ole mitte ainult hea spetsialist ja andekas kunstnik, vaid ka huvitav inimene (ja mitmeski mõttes erandlik tätoveerija). Mis puudutab suuri pilte, siis ilmselt on neid tänavu kõige rohkem teinud just tema. Kevadel tegi Warwinkist loo Iluguru.

Tema kunstiga saab tutvuda SIIN!

Aasta tegu on LyAurely Body Modi Blogi

Ly Aurely on inimesi keha kaunistamise ja muutmise vallas ennastsalgavalt harinud juba mitu aastat, kuid nüüd on oma blogiga saavutanud täiesti uue taseme. See on kõige sisukam eestikeelne blogi, kust saab värskeimat asjatundlikku infot kõikvõimalikel keha muutmise teemadel. Ly ei pelga ka teemasid, millest teised ei kirjuta! Väga palju kasulikke nõuandeid väga laias vahemikus!

Rohkem infot leiab SIIT!

Kõigest tätoveerimisega seotust uuri täpsemalt SIIN!

Aasta parim väike pilt: Mico Goldobin

Mico-Goldobin-lõvi
Aasta parim suur pilt: Sten-Matin Sinisaar (pilt ei ole veel täielikult valmis)

Sten-Martin-Sinisaar
Aasta parim salong: Backbone Tattoo

Backbone

Head Uudised GoodNews